2 Februari

Idag har mitt lilla hjärta vid namn Doris kastreras. Det gick jätte bra och hennes sår ser jätte fint. Hon har även öronmärkts så det är lättare att hitta henne om hon kommer bort os.v. Det är ju jätte bra! Men OJ vad hon är grön i örat av märkningen! Hihih!
Kastreringen skedde tidigare idag men hon är fortfarande ganska dåsig och trött. Hon och hundarna hålls ifrån varandra just nu och det kommer nog vara så ett tag framöver. Dom känner ju blod lukt och så. Nu menar jag inte att mina hundar är blodtörstiga hundar utan dom vill ju gärna vara där och slicka rent och det är ju inte bra med deras "baciller" där hennes stygn är. Risken för infektion finns ju då. (för er som inte förstår)

Här är lite bilder:



En trött katt (fotad av mamma)



En lite suddig bild fotad av mig då Doris försöker ta sig krypandes ut på sina vingliga ben. Mamma stoppar henne, det är därför handen är med på bild :P



Doris "står" nu på mitt namn i Svenska kennelklubben!
Och anledningen tilll att det står "Sara" och inte "Saara" är för att det står Sara i folkbokföringsgrejet eller vad det nu heter men jag stavas egentligen "Saara". (fråga mig inte varför det har blivit så för det vet jag inte)





Fotad av mamma. Nu är hon inte i någon bur. Mamma berättade att hon hade tagit typ två steg och stupat och somnat. Somsagt hon är lite dåsig men börjar piggna till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0