Min lilla söndag..

God kväll!
Tänkte skriva lite om min dag. Jag vaknade mellan 10:00 - 11:00. Sen gick det inte att sova mer.
Jag satte på datorn och har kollat runt lite på nätet. Spelade även lite Runescape. Tycker det är så himla kul ibland!
Har ju spelat det ett tag så jag är ju ganska duktig. Brukar hjälpa dom som har börjat spela genom att ge pengar och saker (i spelet)



Sen på eftermiddagen åkte mamma och jobbade en stund så jag var ensam hemma med Sanna. Fick väldigt ont på eftermiddagen så jag tog det lungt en stund. Det är så jobbigt när det gör ont.  Oftast så kommer smärtan dessutom hux flux. Det är oftast inget som känns lite grann och sen blir det värre och värre. Utan smärtan kommer pang på.
På kvällen kollade jag på film med Sanna. Det fick bli Harry Potter - Dödsrelikerna del1. Jag ville egentligen se på del2 men den ville inte spelas upp i min dator, så då fick det bli del 1. Sanna är ju lika glad för det. Min lilla Harry Potter fantast!



Men det var mysigt. Tycker om att umgås med mina syskon. Älskar dem över allt annat! Och ärligt talat så är det inte så jätte ofta jag gör något med mina syskon av olika anledningar, som jag har förståelse för. Så det gäller att ta vara på den tiden då man gör något med dem. Den tiden är värdefull!

Nu ska jag logga in på Runescape igen och spela lite. Kram!

Kommentarer
Postat av: Nathalié - Extrem barnlängtan & snart händer det, IVF 2012 <3

Lycka till :) Kramis

2011-12-04 @ 21:32:48
URL: http://yarp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0