Måndag!

God kväll på er!
Dagen börjar gå mot sitt slut och jag har precis slutat hicka. Haha!  Tycker det är så enormt störande att hicka. Eller hur?
Jaja. Måndag idag. Ny vecka och nya tag. Nu är det inte långt till jul. Har ni önskat er något roligt? Själv så är min störtsta önskan att jag får vara hemma med min familj och må bra. Förra julen låg jag inne på sjukhus. Var riktigt dålig då. Usch!
Nu drog jag iväg till något annat ämne än det jag skulle. - Tillbaka till idag!

Som sagt. Måndag idag. Jag vakndae vid 07.00 första gången. Var vaken till halv åtta ungefär och sen försökte jag somna om. (Kollade på julkalendern på morgonen) Tycker den är bra!
Sen nästa gång jag vaknade var vid 10:00. Mamma väckte mig för hon tyckte jag skulle vara vaken när assistenten kom för första gången hem till oss som anstäld. Hihi! Och ja, det har ju mamma rätt i. Kanske inte är så fint att sova.  Hehe! Men i alla fall. Det gick jätte bra när hon kom. Jag tycker hon verkar super bra och snäll! Dessutom går hon bra tillsammans med andra i familjen. Både människor och djur hemma. Det är ju också väldigt bra.

Klockan 12:20 åkte jag till sjukhuset. Någon timme senare kom Pilla och Benjamin på besök. Hon hade med sig McDonald's så vi käkade lite.
Fick även en hello kitty tidning av henne.



Var ju super snällt!  Gillar tidningen (massa pyssel, recept, målarsidor m.m) och jag har inte lyckats hitta den. Men det gjorde Pilla! I tidningen fick man såna där klistermärken man kan sätta på väggar. "Wallsticker".
Någon som vet hur det blir om man har såna på väggen och sen tar bort dem? Blir väggen förstörd på något vis?

Vill gärna veta det ifall man bir sugen på att sätta upp någonstans. Om det är någon som vet, berätta gärna!
Jaja. Hann käka lite och sen kom sköterskan och tog prover och i ungefär samma veva kom lymfterapeuten och masserade en stund. Tänkte att hon fick komma fast jag åt. Tror det bara finns två lymfterapeuter här på sjukhuset. Dom har alltså mycket patienter och fullt upp. Då får man typ ta den tid man får och dessutom är det så himla skönt att man vill ju inte hoppa över det!
Efter det så hade jag en liten stund för Pilla och Benjamin själv innan dom skulle åka. Vi pratade lite och kollade på TV. Tycker det är så mysigt när dom är här! Hihi!

På kvällen har jag fått blod och så har jag duschat. Mitt hb låg på 84 (ganska bra för att vara jag) så det vart en påse.  Nu droppat desferalet på. Det blir typ klart imorgon kväll. Tar så himla segt det där droppet.

Nu ska jag kika runt på nätet och strax ringa efter kvällsfika. Måste käka innan jag ska fasta inför imorgon...



Kommentarer
Postat av: Jennifer

Det beror på vilken kvalitét det är på klistermärkena. Jag köpte sådana på en inredningsbutik och de har setat i flera år utan problem. Har haft dem dels på en målad vägg och en målad garderob. Så det ska inte vara några problem, de är ju ändå gjorda för att sitta på väggen till skillnad från vanliga klistermärken :)

2011-12-05 @ 22:39:10
URL: http://syrholen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0