3:e Advent!



Dagen börjar gå mot sitt slut. Jag har haft en bra helg. Hoppas ni också har haft det!
Nyligen gickassistenten hem och jag tänkte kolla runt lite på nätet nu innan jag ska försöka sova. Är lite små trött men inte sådär märkvärdigt.
Söndag idag då. Vad har jag gjort? Jag vaknade vid 12:00 för att Sanna kom in med frukost. Sov väldigt länge idag för jag sov så illa natten som var och sen sov jag även väldigt dåligt på morgonen. Beror på att mamma var in och ut i rummet.. Grr! Hehe! Nej men jag är sådär när jag sover. Behöver ha det knäpp tyst. Annars kan jag inte koppla av. Sen på dagen så har jag umgåtts med assistenten. Vi har målat, kollat på film, pratat och kollat på TV då hon inte har behövt hjälpa mig med något.

Söndagarna är inte så där jätte roliga för mig. Jag är trött, seg, det känns inte bra i stumpen os.v.. Oftast tar jag det bara lungt dom dagarna. Det är en jobbig dag. Så man vill bara att dagen ska gå fort, vilket jag tycker den faktiskt har gjort också. Hyffsat fort ialla fall...
Nu ska jag kika runt på nätet och sen efter det försöka sova. Ska upp lite tidigare imorgon eftersom jag åker till sjukhuset vid lunch. Och dessutom kommer assistenten en stund. Blir inte en lika lång dag. Bara två timmar imorgon faktiskt.

God natt med er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0