Torsdag!

God kväll på er!
Ligger här och kollar runt på nätet.
Är på sjukhuset som vanligt. Kom hit vid halv fyra ungefär. Då tog man prover på mig. Mitt blodvärde låg på 94 så jag slipper blod idag! Woho! Det innebär också, inge desferal!
Det är så skönt att slippa vara "kopplad" till något. Mitt kaliumvärde har blivit lite högre igen och det är inte bra.
Har precis tagit en medicin mot det. Så hoppas det går ner. Fick ialla fall höra att även fast mitt kalium är högt så skulle det inte hindra omläggningen imorgon och det känns bra.
Blir så nervös när kaliumet krånglar. För det är så fruktansvärt jobbigt att hoppa över omläggningen.

Nog pratat om värden. Vad har jag gjort idag? Jo.. Här på sjukhuset så har jag pysslat och tittat på TV. Gjorde klart galjen till min systers bebis som är beräknad om lite mer än två månader. Galjen har bara legat så länge nu och jag kände att det är dags att göra klart den.
Det är en trä galje som jag har målat och satt dit nallar på med hjälp av decupage.
Kan inte visa bild nu för Pilla (syrran) för inte se den än. Hon ska få den när vi ses nästa gång!
Kan ni tänka er att jag ska bli moster? Det ska bli så himla kul! Och så är det så spännande för jag vet inte vad det är för kön. För att komma till hennes blogg så klicka [HÄR]

Ikväll har jag även duschat. Det gick bra men det känns så fruktansvärt jobbigt i stumpen. Det har inte vätskat lika mycket nu men det känns väldigt varmt på ett parti på stumpen. Och det är det stället som det oftast blöder ifrån.
Sen har jag en sån konstig smärta. Det liksom hugger till ibland. Då det hugger så hoppar jag till så det ser nästan ut som om jag har tics. Hihih!

Nu ska jag fortsätta kolla runt lite!

Kommentarer
Postat av: Pilla

<3 gullig du är:)

2011-08-05 @ 18:03:08
URL: http://zpernillaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0