Torsdag...

God kväll!
Alltså jisses vilken smärta jag har.. Inte skönt alls! Försöker slappna av i kroppen, för spänner jag mig så brukar det göra ännu ondare, men det är skit svårt att slappna av.
Har tagit en extra smärtstillande så jag hoppas det ger med sig. Blir jobbigt att sova när man har ont.. Suck!

Torsdagen börjar närma sig sitt slut. Är på sjukhuset som vanligt. Kom hit vd 15:30 ungefär. Har tittat på TV och tagit prover idag. Mitt HB var verkligen jätte lågt denna gång. Det låg bara på 67. Så jag får två påsar blod nu. Väntar just nu på att den andra värms.
Jag ska försöka ta reda på varför HB sjunker. Börjar undra för dom säger att det inte blöder något speciellt under omläggningarna mer. Vad kan det vara som gör att det sjunker?



Skrev vart armhålan är för att ni kanske kan få ett "hum" om vart min port-a-cath sitter.

Blodet var alltså lågt och mitt kalium högt igen. I måndags låg det på 6,2 om jag inte minns fel. Sen gick det ner till strax under 5,5. Men nu ligger det på 5,9.
Har fått resonium mot det så hoppas det går ner. Även om jag har såpass högt denna gång så tror jag att omläggningen blir av imorgon i alla fall. Har till och med fått en tid = 08:15!! Super!!
Ska bli skönt med omläggning. Hoppas det inte blir något akut så man måste vänta. Fast händer det så har jag full förståelse för att man får skjuta upp min omläggning. Klart det allvarliga måste gå först!

Nog pratat om omläggningar. Förutom min smärta jag har nu så har jag faktiskt mått rätt okej idag. Hade små ont då jag kom till sjukhuset men det var inte så farligt.
Sen har jag nästan vara smärtfri om man bortser från nu och den stunden jag hade ont.
Jag var till och med upp i min permobil idag. Så himla skönt att bara kunna dra någonstans. Det är dom gångerna jag känner mig fri. Ni anar nog inte hur glad jag blir när jag får uppleva det!
Åkte till cafeterian och kiosken. Köpte en ny bok som heter I det tysta. En självbiografi som handlar om en flicka som har vart med om syskonincest. Tror den är ganska bra.
Köpte även en räksmörgås och en liten päron - MER tetra. Det vart min middag. Så himla gott! Heheh mycket bättre än sjukhusets mat!



Mitt köp!

Annars har jag inte gjort så mycket annat. Tittat på TV och duschat. Duschen gick jätte bra! Frös dock ovanligt mycket. Hackade tänder och huttrade.. Uuuh!
Men det är bättre nu. Har fläkt på nu. Det är nästan varmt istället. Hoho!

Nu ska jag titta runt på nätet och ta något att dricka. Hoppas smärtan försvinner snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0