Skärtorsdag

Hej hej!
Torsdagen början sakta lida mot sitt slut. Nu är det påsk. Ganska mysigt tycker jag faktiskt! Vet egentligen inte varför för det är inget vi firar så speciellt. Det blir godis och påskmust mest typ! Men det är ju super gott!
Synd att det inte finns must oftare. Varför ska det typ finnas vid jul och påsk för?
Många tycker det är super gott ju och det borde finnas lite mer på året. Tycker inte ni det?
Ja, nog pratat om påskmust. Jag är på sjukhuset igen. Har omläggning imorgon. Troligen är det min favorit som lägger om. Men inte helt säkert!
Hoppas jag får omläggning tidigt. Dom har ju inget planerat på OP utan det är bara akuta operationer då.
Idag kom jag hit strax efter 15.00. Tog skit fort! 10 minuter tog det in till Västerås + några minuter i Västerås till sjukhuset då.
En stunde efter jag hade kommit på plats hit kom clownerna. Super skoj! Jag hade TVn på samtidigt och det var ett par bögar på TV. (Det var det alltså)
Då sa en av clownerna: Är dom snygga? Jag svarade bara att dom är bögar. Clownerna ska ju spela "okunniga" så dom säger: Vad är bög för något? Vi är också bögar!
Gud vad jag skrattade! Hahaha!
Sen säger ena clownen: (tror hon hette Doris) Nu ska vi sjunga en bögig sång! Så dom höll på och sjöng lite.
Dom är himla duktiga på att sjunga faktiskt! Och så spelar båda på en varsin ukulele (heter dom så?) Ja, ni vet dom där "mini" gitarrerna?

Efter dogs det prover. Mitt kalium är lite högt igen och jag vet inte varför. Jag tar ju mina mediciner som jag ska och så. Men en sak var bra: Mitt HB!
Det låg på 87, så jag slipper blod! Super! Men eftersom mitt kalium var högt, (inte så mycket) så ska man ta prover tidigt på morgonen igen. Det är för att hålla koll och det är ju bra. Vill absolut inte att det ska stiga igen! Buhu!!
Men det visar sig imorgon. "jag ska inte måla fan på väggarna" eller hur man nu brukar säga?
Sen på kvällen har jag bara tagit det lungt. Tittat på TV och duschat. Ska slå på en film nu och käka något innan jag släcker. Ha en trevlig fortsatt påsk!



Lite påskgott och tidning av mammsen som jag fick med till sjukhuset! Tack!

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Hej, jag har bara läst din blogg några dagar än så länge, men jag måste bara säga WOW. Du är otroligt stark och positiv! Kämpa på och fortsätt hålla humöret uppe som du gör, det hjälper! Styrkekram till dig! Och glad påsk!

2011-04-22 @ 22:45:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0