Onsdag

Halloj alla!

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Dels har jag verkligen inte orkat och då lägger jag bloggen åt sidan och fokuserar på mig själv istället.
Jag har varit så otroligt trött och är det fortfarande. Det är så jobbigt. Men nu är jag iallfall inte på sjukhuset längre. Kom hem igår. Mitt CRP som det heter har gått ner. För er som undrar vad CRP är så är det något med infektion att göra. Är det högt så har man troligen en infektion. (bättre förklaring kan jag inte göra)
Nu har jag även svar på varför jag hade så ont i sidan av magen. Jag har tydligen njursten. Så jag tror dom skulle kontakta urologen. Men hoppas jag kan kissa ut det istället för att man ska behöva göra något annat åt det. Det skulle ju vara skönast. Om man nu kan göra det. Någon som vet om man kan kissa ut stenen? Hihi!

Jaja. Vad har jag gjort idag? Typ ingenting. Det har varit en händelselös dag kan man ju säga. Vaknade strax innan sju imorrse och mamma hjälpte mig med lite grejer innan hon och sanna åkte till Västerås för jobb och skola. Så jag var hemma själv under tiden. Försökte sova men tror ni att det gick? - nää! Katten hade fått spel och höll på och gav mig ingen ro alls. Så när mamma kom hem så fick hon ta katten så jag fick sova. Och gud va länge jag sov! Så himla skönt alltså!
Annars har jag inte gjort så mycket idag. För några dagar sen så plockade Jörgen svamp så jag har ätit kantareller första gången i år (idag) Trattkantarell på macka! Mums!
Sen höll jag på och somna nu på kvällen igen. Förstår inte vad tröttheten kommer ifrån just nu. Har ont i huvudet också. Bara man inte får feber. Känns som om det är det som fattas typ...
Jaja nu ska jag avrunda detta inlägg. Ska försöka aktivera mitt CSN kort. Kan ju vara bra och göra det!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0