Min måndag!

Måndagen börjar närma sig sitt slut.  Är på sjukhuset. En vuxenavdelning. Haha när jag kom hit så stod sjukhusclownerna och väntade på mig. Känns kul att ha en liten del av barn sidan kvar, som clownerna och även lekterapin <3 Älskar personerna där!
När man kom in på avdelningen så var det första man såg en gubbe, sen en till gubbe, och en till, sen en gumma och yttligare en gubbe typ... Och här kommer jag liksom.. Kändes fel. Men det borde väl vara lika mycket fel att vara på barn eftersom jag är vuxen och dom flesta som ligger inne på barn är runt 1-7 år. Men det kanske inte känns fel eftersom jag har varit där hela tiden? Jag vet inte..
Men avdelningen är bra. Trevlig personal (vissa kände jag sen förut) och trevliga rum. Stora och så har man yttedörr så man kan rymma om man känner för det. Haha nej då det ska man inte göra! Hoppas ni förstår att jag skämtar?
Nej det är bättre att man får den vården man ska ha och sen åka hem istället för att rymma. Förresten har jag fått feber.  Vet inte varför men det måste väl tydligen vara infektion igen fast på något annat ställe. Jag äter ju pencillin för urinvägsifektion och den borde ju hjälpa för den? Men den kanske inte gör det.
jahaja. Vad har jag gjort idag? Hemma har jag inte gjort så mycket. Har sovit så länge jag bara har kunnat. Somnade ganska sent gjorde jag. Men det är skönt att man kan sova ut sen. Och den tiden jag har haft kvar hemma innan jag åkte gick till att packa, äta och såna saker som är nödvändigt att göra.
Sen har man somsagt varit här. Kollat på TV. Nu på kvällen kom mamma och Jörgen förbi och checka in stället.. Tror dom tyckte det var fint
Och det är det också. En sak som jag tycker är tråkigt med vuxen är att dom har rutiner och besökstider.
Men det där med runtiner förstår jag varför jag tycker det är tråkigt. Jag har nästan aldrig haft det ärligt talat. Men dom rutiner dom har här är inte så många för mig som åker "in och ut" hela tiden typ. Tror det hade varit annat om man legat inne ett tag.
Jaja, nu ska jag käka lite och kika runt på nätet. Vi höres! God natt med er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0