God natt!

Jahaja onsdagen börjar lida mot sitt slut. Denna gång har jag inte alls så mycket att skriva. Har varit trött idag att jag nästan bara har sovit. På sjukhuset sov jag tills jag skulle åka hem. PÅ taxin häll jag på och somna flera gånger och hemma somnade jag när jag var ensam. (det hade jag planerat)
Jag tror anledningen till att jag är så trött är gårdagen. Då hade jag så himla ont och dom gav mig lugnande och smärtstillande gång på gång. Ingen hjälpte typ. Jag bara skrek och var så ledsen och var så borta i huvudet.. Minns att jag sa åt personalen på uppvaket att jag aldrig fick något smärtstillande av dem men det hade jag ju fått. Somsagt jag var väldigt borta igår. Sen emellan åt vart man så utmattad att man somnade några minuter. Sen vaknade man igen och det var samma visa. Därför åkte jag hem idag istället för igår.
Idag mår jag mycket bättre men är fortfarande ganska så trött. Vet inte vad det var som hade hänt igår. Var länge sen jag hade så ont.
Ska väl snart göra mig iordning för att sova. Det värsta är att jag har mina tolv mediciner som jag igentligen inte ska ta allt för tidigt. Brukar ta dem runt halvt tolv men kanske tar dem lite tidigare ändå. Imorrn bär det av till sjukhuset igen. Vart en snabbvisit hemma denna gång men men.

(Tror dom andra redan sover, om dom inte typ halvsover. Blir sydn för mamma som måste vakna sen för att hjälpa mig) men vad ska man göra? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0