Ett litet svar på tal!



Fick en frågan hur jag trivs på nya avdelningen och om det är bra där..

Svar: Det är både ja och nej på första frågan. Jag både trivs och inte trivs. Och visst är det en bra avdelning med bra personal. Det kan jag inte säga nej till. Men nu på vuxen är det andra rutiner som gäller
(som inte har funnits på barn)
Men dom orkar jag inte ta upp. Och det är mer tider att passa. Men allt stämmer inte in på mig eftersom jag bara är där en natt, det är annat om man är där en längre tid som dom flesta andra är.

Det som är tråkigt (och som jag har full förståelse för) är att jag helst inte ska vistas ute på avdelningen p.ga mina bekterier jag alltid har i såren. Det är för dom patienter som är nyopererade och även såna som har inopererade grejer i kroppen säkerhet. Det gäller även dem som kommer och hälsar på. Dom ska också vistas så lite som möjligt på avdelningen. (p.ga mina bakterier)

Det jag inte förstår är att varför mina besökare inte får var ute på avdelningen för att te.x hämta kaffe? Visst det är p.ga mina bakterier säger dom men personalen som har varit i mitt rum med bakerierna jag har. DOM får minsan vistas i avdelningen och dessutom hos ANDRA patienter som mina besökare INTE skulle göra..
Det är knepigt tänkt. ELLER HUR?

Dessutom har jag hört att min dörr till mitt rum helst ska vara stängd. Den för var uppe vid gavel ibland. Det suger att vara instängd i ett rum och bara höra sig själv och TV kan jag lova.
Men avdelningen är fräsch. Jag har en egen ytterdörr som besökarna får komma in i. Mitt rum är stort och jag kommer alltid att ha samma rum när jag är där.

Jag kan ju börja inreda det efter min egen smak!

(nu skämtade jag, med det sista om att inreda) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0