God natt inlägg!

Ska väl sätta på någon film på datorn och titta på innan jag ska sova (som alla andra gör) Dom snarkar för fullt! . Har inte haft en bra dag idag tyvärr.
Haft ont i stort sett hela förbannade dagen. Har haft en molande värk och det är helt värdelöst. Droppen vart det då jag skulle äta för då gjorde det som ondast och jag har inte lätt att tänka på att få i mig mat då tyvärr. Men jag försökte och tvingade i mig allt! Kände mig duktig.  Fast hade även tagit extra smärtstillande då. Men ändå..
Har varit smärtfri på förmiddagen fram tills 11.00 ungefär. Sen har värken tagit över hela dagen typ fram tills nu ikväll. Fick vara smärtfri någon timme och nu har jag skit ont igen. Helt värdelöst och jag hatar det!

Jaja. Önskar er en god natt! Ska kolla på Patrik 1,5 som jag började kolla på idag. Sen måste jag väl försöka sova men med hjälp av insomningstablett. Hoppas på en bättre dag imorgon!

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Tycker det verkligen är respekt löst, man blir ju nästan lite ledsen faktiskt när man får sådana kommentarer, för att sen skratta lite och radera dom haha.



Nej fy, usch så ska det verkligen inte behöva vara! Man behöver bara läsa par rader i inlägget så man vet, hur svårt ska det vara egentligen liksom?



Kram på dig ♥

2010-10-04 @ 17:59:41
URL: http://bissy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0