God kväll!

Hujeda mig. Känner mig så trött nu för tiden. Kan nästan sova dag in och dag ut. Inte bra!
Och anledningen till att jag inte blogga igår var just det. Jag orkade inte sätta på datorn. Det orkade jag knappt nu heller men käkade lite och min energi blev bättre!

På tal om mig och mitt liv nu. Vet inte om jag har nämt tidigare att jag har haft fel matte bok att plugga i?
Nu har jag rätt bok! Äntligen! Matteläraren kom förbi sjukhuset igår och vi växlade böcker. Han hade två olika. En bok för dem som riktar sig till att läsa både A och B kursen (finns även fler kurser, tror det går ända till E kurser)moch så hade han en som bara riktade sig på G i betyg och även bara A kursen. Den valde jag. Kände att det var bäst för matte är inte mitt bästa ämne. Det finns mer kapitel som är svåra än som är lätta (om ni förstår vad jag menar) Och jag fick precis godkänt i 9an. Så högre i matte kommer jag inte kämpa med.

Min mattebok!



Det var typ det jag gjorde igår. Duschade även inför OP idag och kollade sen på Robinson igår. Det är en från Västerås som är med. GURKAN!

Ja. Och idag var det omläggning. Omläggningen var halv 9 på morgonen men som vanligt är vi typ alltid sena till OP. Och idag drämde dom i en vagn med mig i sängen påväg till OP. Hade precis kört förbi ett rum där kärlläkaren satt. Undra vad han tänkte när jag nästan vrålar AJ! Haha!
Omläggningen gick nog bra men när jag vaknade upp så hade jag så himla ont. USch vad ont jag hade. Exakt hela dagen typ. Fick morfin efter morfin insprutat i port-a-cathen. Även på uppvaket och avdelningen. Det gjorde skit ont.  Sen ville jag ha lugnande men tror ni man får det? Nej. Det finns inte ordinerat, har sagt att jag vill ha det ordinerat då det är jobbigt som det var nu. Jag fick 5mg stesolid. Det hjälpte inte ett skit kan jag säga. Men sen var jag helt slut efter att jag var så spänd, hade gråtit hela tiden och så. Kroppen säger ju ifrån. Fast det var sent på eftermiddagen, kvällen.
Visste inte riktigt om jag kunde ta den "stående" busstiden som jag alltid har klockan 20.00 hem eftersom jag fortfarande hade ont till och från. Men det vart bättre och jag åkte hem då.
Så nu är jag hemma. Har halvsovit, kollat på idol lite gran (missade början p.ga bussen hem och det kommer jag alltid att göra) och har ätit ägg.
Ska kolla runt på nätet och sen sova. Har jätte ont i huvudet. Bara inte febern kommer tillbaka. Hade 38.9 tidigare ikväll.. Bye bye!



Kolla vilka halvfula droppräknare dom har på avdelningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0