Min dag!

Usch min start på veckan har inte varit bra. Haft så ont och det har varit så obehagligt. Har varit väldigt nere idag med humöret. Vilket jag tycker är förståeligt. Ja ja vad har min dag bestått av då?
Jo idag kom sjukgymnasten och någon student. Det vart väldigt plötsligt. Hon hade ringt mig hela morgonen typ och så strax efter lunch så pratade jag med henne och hon kom hem då. MEn jag sa ingen träning eftersom jag inte mådde bra och de skulle det inte bli. Studenten ställde frågor och vi pratade alla.
Sen frågade sjukgymnasten självklart om jag kunde försöka träna någonting. Men säger jag ingen träning så menar jag det. Typiskt dem att hålla på så ;)

Jaja sen senare åkte jag till sjukhuset. Taxin som skulle hämta mig kom med båren jag inte gillar så taximannen va super snäll och ändrade så en annan bil kom och hämtade mig med båren jag gillar :) Det var super sjysst!

Så nu är man på sjukhuset. Har tagit prover och HB låg på 88 så jag behöver ingen blod. Jippi! :D
Har även pratat med kuratorerna om lite ansökningar som b.la aktivitetsersättning och nå ansökan för merkostnader och så. Shit all dess papper man får och ska fylla i! Man orkar fan inte. Men vi bokade en ny tid för jag mådde verkligen inte bra då. Hade svårt att tänka och koncentrera mig. Mamma har även varit på besök hit. :)

Annars har det inte hänt så mycket idag. Skippade duschen idag och tvättade mig så gott det gick i sängen. Det är jätte jobbigt att duscha nu på måndagar. Det har blivit en hemsk dag! :( Jaja
Nu ska jag ta något att äta. Fastar sen klockan 00.00. Har en preliminär tid imorrn. (omläggningen) Klockan 10.00. Hoppas det blir den tiden för jag vill verkligen lägga om! LÄNGTAR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0