Nytt utseende på bloggen!

Nu har min blogg fått ett nytt utseende som ni ser. Jag är hel nöjd och tack "L" som har fixat det. Får jag länka till din blogg så säg bara till. :)
Försökta blogga igår på min dator (bloggar på mammas nu) Men då tog ju internet slut. Jag gillar inte alls comviq surf. Ibland räcker inte dagarna till för om man surfar för en viss volym så kan internet ta slut snabbare vilket det gjorde nu. Mamma hade köpt för en vecka och jag tror det gick 3 eller 4 dagar. Suck.. Funderar på om jag ska skaffa abbonemang, så man kan surfa för hur mycket man vill i månaden. Jag tror det skulle bli billigare.
Men då måste jag stå för det själv men för vilka pengar då? Jag har i och för sig min studiebidrag men den är ju bara till sommaren. Sen då liksom? Jo visst har jag pengar som jag fick då jag fyllde år men det är sånt jag ska ha nångång i framtiden då jag ska flytta.

Jag önskar pappa kunde stå för något. Jag bor inte alls hos honom nu men han är ju fortfarande min pappa. Visst jag är 18 men jag går fortfarande i skolan och då ska föräldrarna försörja en fortfarande. Nu har jag ju en underbar mamma som ställer upp så mycket men hon ska ju inte behöva betala för allt. Man har funderat många gånger på att tänk om inte mamma skulle ställa upp så mycket som hon gör nu. Vad vore jag då? Hemsk tanke för jag vore ingenting då. Jag har min mamma och tacka! <3 Förmodligen kommer det en tid då jag kan hjälpa tillbaka. (hoppas jag)

Jaja.. Nu börjar jag svammla om en massa annat. Men det är skönt och kunna skriva av sig och kunna dela med sig av sina tankar.
Nu ska jag kika runt på nätet. Börjar få riktigt ont i stumpen och det är inte kul. Ska smöra sen för mamma om man får ta lite chokladbollsdeg, hon har gjort i ordning men inte rullat degen än. Har man tur kanske man får lite!

Kommentarer
Postat av: Emily

Varför söker du inte handikappersättning? Du har rätt till den från och med juli månad det år du fyller 19.. jag håller på och söker det nu. Sen kan du alltid söka socbidrag för det har man rätt till även om man bor hemma. Och man kan både ha socbidrag och handikappersättning.

2010-03-10 @ 21:15:35
URL: http://www.christyemily.bloggproffs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0