Måndag!

Nu är det måndag och det innebär en ny vecka med nya tag. Är på sjukhuset just nu. Var här vid tre tiden. Sen har det tagits prover och inget mer har gjorts. Väntar på provsvar. Hoppas dom är bra!
Känns ingen bra att ligga inne denna gång. Vet inte varför men jag vill bara åka hem. Det är ju i och för sig ett bra tecken eller vad säger ni? :)

Det är fullt på avdelningen och en massa rus i korriodererna. Alla rum är fyllda på både NORD och SYD. Jag fick ligga på SYD denna gång. Fick ganska nyligen höra att dom har så fullt att jag kanske måste dela rum. Jag har absolut inga problem med att umgås med människor. Men det känns väl sådär på sjukhus när man mår sämre och ska dela detta rum. TVn o.sv.. Då måste man hålla på och anpassa sig till varandra. (gud vad egosistiskt det låter) Men jag hoppas ni försår vad jag menar. Om jag absolut måste dela rum så hoppas jag att det är någon lite äldre barn och inte någon typ månaders bebis som skriker och så.
Visst barn är super gulliga men det kan bli mycket också..

Jaja nog pratat om det. Funderar på vad jag ska göra. Finns inget bra på TV och jag har ingen fjärrkontroll och kunna byta kanal med. Usch! Ska jag behöva ringa varenda gång jag vill byta kanal? Det är ju inte bra med tanke på att dom har mycket och göra.. Hmm.. Usch vilket tråkigt inlägg!

Får glädja mig med att jag åker hem i morrn igen! GUD VAD JAG LÄNGTAR!! Home sweet home.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0