Fredag

Wihoo helg! Sova sova sova! Ne men nästan. Det gör jag i och för sig ganska mycket ändå så. Idag är det fredag och jag har haft min omläggning. Först sa dom att jag skulle vara klockan ett på OP men sen fick jag tid halv elva. Mycket skönare och det berodde på att han som lägger om skulle hem sen. Tack till honom! Haha
Sen har man bara sovit hela dagen. Varit otroligt trött efter omläggningen och all medicin som man får i sig p.ga smärtan.
Så jag sov till eftermiddagen. Sen kom mamma och hjälpte mig att linda. Dom hade väl varit ute på Johannesberg förstod jag det som. Power meet är ju i stan just nu.
20.05 åkte jag hem. Så nu är jag hemma. Har dock lite ont och hoppas det går över. Är ensam hemma för mamma och "company" (alla andra) är på power meet. Ligger bara i sängen och tar det lungt. Skönt det också men jag är hungrig. Hoppas dom köper med sig mat från donken eller något när dom åker hem. Allting har ju öppet längre under dom här dagarna power meet är.

Just ja! Vet ni en obehaglig grej? Jag ba. 
- Det är någon som har ringt mig på dolt nummer kl 20.21!
Sanna: - Det var någon som ringde mig igår på dolt nummer!
Jag: - Vilken tid då?
Sanna: - 20.46 men den la på då jag svarade..
Sen konstaterade vi att det var lite läskigt. Det är typ 25 minuter emellan. Mamma tyckte också att det var lite konstigt. Men det måste väl vara någon vi känner? Vem skulle det annars vara? Eller?

Och en annan sak. Såg att integningsgrejen för gymnasiet kom idag. Mamma gav det till mig. Får intagningsgrej fast jag ska byta program. Kul att det kom fast jag visste hur det blir till hösten. Men nu vet jag inte längre. PÅ pappret står det inte Wenströmska skolan utan det står. "Arenan" och det ligger nere på växthuset på stan. Jag fattar ingenting och är skit orolig nu hur det ska bli till hösten för det dom sa på mötet som jag hade för ett tag sen lät verkligen super bra men ska jag gå på nå ställe som heter "arenan" så vet jag inte hur det kommer se ut till hösten. Vet inte vad jag ska göra åt saken heller. Måste ju kryssa i ett alternativ och jag får väl kryssa i att jag är intresserad av valet och sen se vad som händer... Jösses är jätte OROLIG! Vill gå på wenströmska!

Nu ska jag trösta mig med choklad från Pilla. Får väl ta upp det där med skolan med mamma och fråga om hon har något förslag..

Kommentarer
Postat av: malin

aha , okej. det var inte med meningen och fråga en sådan personlig fråga. Skäms nästan nu . Hoppas du har det så bra du kan ha :)

2010-07-09 @ 22:54:37
URL: http://pinkladym.blogg.se/
Postat av: Anonym

nån ringer mig också med skyddat nummer. skit konstigt. Irriterande när man inte vet vem det är.

kram

2010-07-10 @ 14:12:55
URL: http://zpernillaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0