Omläggningsdag

Usch vilken dag man har haft. Tråkig start på det nya året kan man verkligen säga. Usch!
Börjar med att man ska upp och duscha strax efter 7 på morgon i hopp om att det blir omläggning halv 9 som det var sagt. Duschen fixas och det gick bra. Men omläggningen skjuts upp till två säger dom först.
Jaha tänkte jag. Då kan jag sova ut (för jag var jätte trött) Det var vad jag gjorde hela förmiddagen. Sov.

Sen strax innan två ringer dom från OP och säger att det måste skjutas upp. Det var mycket akuta operationer. Tråkigt att vänta men samtidigt förstår man ju att dom inte kan ta mig då det är akuta grejer. Detta är ju inte akut som jag har.
Resultatet av omläggningen var verkligen inte bra. Usch! Säger jag bara. Lindat jätte löst på stumpen och hårdare runt mindjan. Vad är det för vits?
Det ska ju vara hårt på stumpen och inte midjan. Jag menar. Det trycker på blåsan och svullnaden kan ju bli värre i stumpen om inget trycker på. Dessutom kan det blöda lättare om det inte är tryck.
Och detta ska jag ha tills på Tisdag. Man ba: JIPPI! (not)

Mamma, Jörgen, Sanna och Jenny var här ikväll. Dom kollade på Flickan som lekte med elden. Skulle igentligen ha åkt hem igen på permision men det vart ju inte av. Eftersom omläggningen vart så sent.
Men det gör mig inget. Jag mår inte så bra just nu så är inte alls sugen på att åka hem då. Är ledsen p.ga stumpen och mår konstigt. Det snurrar till i huvet ibland. Räcker med att kolla typ rakt fram och det snurrar till helt plötsligt. Jätte jobbigt verkligen.

Nu ska jag käka upp min ölkorv som jag fick av Jörgen och kolla runt på nätet. :) Någon mer som gillar sånt? :P
Just ja, igår fick jag min pussel boll i hello kitty som jag vann för nästan ett år sen. Det hade blivit något fel när tidingen fått ny ägare. Men det var bra att jag fick den. Fick även enliten hälsning till vilket jag tyckte vra bra. Ett + för det.

Kanske ska testa att sätta ihop det sen? Har aldrig testat på förut men det kan ju inte vara så svårt? Kul verkar det vara. Och är det roligt kanske man införskaffar sig fler :)
Hoppas ni har haft en bra dag! God fortsättning på det nya året till alla!




pusselbollen och hälsningen (vart som en nyårs present) :)




Bjuder på en bild som mamma tog. Doris som ligger på min mage litegran hemma :)

(vart ett långt inlägg nu)

Kommentarer
Postat av: Anonym

ååh kommer inte ihåg vad det heter. men de är deädr fiket på andra våningen i skrapan... Tror jag det var, eller så var det andra våningen där vid sf bio... fast de kanske är skrapan.. aa ahaha nej jag får kolla upp de:D haha virrig jag är haha



/AmandaVarDet

2010-01-02 @ 00:35:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0