God naatt

Skriver mitt nattinlägg redan nu. Kommer inte orka skriva något mer idag. Nu ska jag bara vänta tills klockan blir runt halv tolv och sen ska jag nog släcka. (anledningen är att jag måste ta mediciner halv tolv) Är verkligen super trött. Hoppas bara inte att det är dåligt blodvärde igen. Fick blod förra gången jag var på sjukan och även gången innan det.
Det är så konstigt att jag är trött. Sov ju skit länge idag ju. Och har även sovit på dagen. Hmm?
Jaja men blodvärdet visar sig imorrn då jag är på sjukan och tar prover igen.

Vad har jag gjort idag då? Ingenting typ. Bara kollat på TV och sovit. Har inte haft ont under dagen så det har varit skönt, men har haft ont under kvällen. Men det har gett sig nu. Super skönt!
Däremot har jag ont i magen. Mamma köpte pizza efter jobbet. Något nytt som jag aldrig har ätit. Den smakade som svett och öl luktar tillsammans! Sorry mamma - men sant! :P Haha! Men kul att pröva något nytt. 
Nu ska jag jag byta ett plåster i svanken och sen förbereda mig för natten. Ska vara pigg och alert imorrn. Pappa kommer till sjukan och hälsar på! LÄNGTAR! Har inte sett honom på evigheter. Han har varit i Philadelphia höll jag på och skriva (men skrev det ändå) haha! Menar Phillipinerna.

Snart ska jag ta mina mediciner. Ska igentligen ta dem 00.00. Så därför vill jag inte ta dem allt för tidigt. Sen ska jag nog läsa något kapitel hur den nya boken jag börjar läsa. Skriven av Martina Haag. Det är krönikor som hon har skrivit och dom är så roliga! Ett tips till er lite äldre :) Tror inte yngre skulle förstå så mycket.

Natti natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0