Min dag



Haha kul bild va? ;) Nej nu är jag tråkig..

Nu är jag färdigduschad här på sjukhuset. Dricker buljong och får blod. Hb:t låg på 75. Tog även CRP som har någonting med bakterie och infektionsgrej och göra. Har man högt så har man förmodligen nå infektion i kroppen. Mitt låg på 66. Har en känsla att det kommer stiga nu under dagarna. Har feber till och från.. Men inte så högt idag vilket är bra :)



jaja. Vad har min dag bestått av då? Jo sovit typ hela förmiddagen. Sen har man packat till sjukhuset och så. Hemma har jag faktist inte gjort så mycket. Inte här heller igentligen.
Glott på TV och väntat hela kvällen på att få duscha. Det känns som om man måste göra när dom har tid och vill och så. Dom har nog en liten makt över en.
Typ: Saara nu ska vi göra si. Nu ska vi göra så.. Man måste anpassa sig efter dem. :/
Kan man inte komma på en deal tillsammans någongång? Typ bestämma när man kommer en perliminär dusch tid?

Minns då förut jag skulle duscha och sköterskan sa att senast kvart i åtta måste jag in i duschen. Jag åt mmat från donken då och fick kasta i mig maten då för hon stressade mig och jag vart stressad. Kände mig förstörd i magen efteråt och var ledsen. Inte kul alls! Personalen om någon ska väl inte stressa patienter? (men jag tror inte hon tänkte på det) Men den dagen kan man säga att vi två rök ihop. Hon var sur på mig och jag var sur på henne. Jaja

Nu ska jag fortsätta dricka min buljong och sen kika runt på internet. Hade gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0