Omläggningsdag

Hej bloggen och alla som läser. Eller alla och alla men det är väl några? :P
En sak har jag alltid undrat, hur får man mer besökare?

Aja det är inte det jag ska skriva om.
Idag var det omläggnings dags igen. Och det var jätte skönt för det kändes som om det verkligen var dags för stumpen kändes verkligen obehagligt...Undrar igentligen hur många gånger jag har laggt om mina sår nu? Jösses det måste vara massvis!
Jag hade tid på OP kvart i 8 på morronen. Fick ligga i i förberedelse rummet i ca 30 minuter. Varför får man en tid som jag fick nu, kavrt i 8 och när man ändå inte få komma in direkt. (haha vad kinkig jag låter) :D

Men iallafall Omläggningen gick bra. Det var Stickan som la om. (hans smeknamn)  Han är en av dom bästa :) Tycker om han jätte mycket som läkare.
Sen hamnade jag på uppvaket i några timmar. I början gick det bra då man är trött och väldigt dåsig. Men sen när man börjar vakna till och så, så känner man att det gör ont och så.

Senare om jag till avdelningen igen. Mamma, Jenny Sanna och Nalle är här.
Jag har väl inte vart så social mot dem nu  efter lunch och så. För jag har känt mig så otroligt trött. Visst man är alltid trött men jag kände mig väldigt trött.
Men nu är det bättre. Haha är vaken och "klar" i huvet xD
Mamma och Jenny håller på och diskuterar och pratar. Vette sjutton va dom pratar om för orkar inte lyssna. :P Och det angår väl inte mig heller.

Aja nu ska jag väl vara lite social mot dem igen. (vilket tråkigt inlägg det blev) Vi ser på Americas funniest home videos. GAnska kul ibland.

Sees!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0