Tisdag 19 Juni!

Var på stan idag (läs: Tisdags) en sväng efter omläggningen med Carro! Det var jätte trevligt eftersom vi inte har setts på ett tag.
När jag kom ner med taxi så var hon redan där. Vi började med att gå hem till henne för att hämta ett USB minne som hon har lånatav mig förut som jag ville ha tillbaka. Hon bor ju alldeles i närheten av stan.
Det var faktiskt första gången jag var hos henne. Hon bor verkligen jätte fint. Hon har en jätte fin lägenhet!
Sen drog vi tillbaka till stan för att käka. Åt i någon restaurang inne i Gallerian i Västerås.
Första gången jag åt där, och personalen var jätte snälla och maten var helt okej. Dock kände jag mig jätte konstig i magen på kvällen och Carro likaså, så jag vet inte om det var något med köttet vi åt eftersom båda kände av?
Så aldrig mer kött därifrån. Kanske kan testa något annat dom gör, för dom gjorde lite annat också som kyckling och sallader.
Efteråt gick vi till Kvateret Igor som är ett Köpcentrum och har en massa affärer. Jag ville in på Bokia och kolla efter Mandala målabok. Jag hittade faktiskt en där och en poketbok som jag köpte.



Sen efter att vi hade varit på Bokia så gick Carro hem och jag var kvar på stan cirka 45 minuter till. Gick in på New Yorker där jag köpte lite kläder och skor och efter det gick jag till McDonald´s för att köpa en milkshake och gick sen för att vänta på taxin därifrån.









Jackan och skorna var på REA Hade en jätte trevlig stund på stan!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0