Så arg på vården!

Åkte upp strax innan 10:00 idag för omläggning. Kommer dit och får höra att dem måste ta blodgas (som ett blodprov) för att gårdagens kaliumvärde var för lågt. Nu måste dem se hur det värdet ligger idag innan jag ska sövas. Jo, det visade att det hade sjuknit lite ytterligare så narkosläkaren ville inte söva mig. Fick något tillsats i dropp som ska försöka höja kaliumet. Droppet ska droppa till 18:30 ungefär. Sedan ska man ta nytt prov för att se om värdet har höjts och eventuellt då kunna lägga om. 
Och det gör mig så arg och ledsen att avdelningen inte gjorde något åt saken redan igår! Jag menar, hade man gjort något så hade ju chansen varit större att värdet var bra, eller iallafall okej så jag kunde lägga om. 

Nu har dem fått en utskällning från mig. Detta får bara inte ske. Är värdet okej så hoppas jag nu att läkaren kommer in och gör omläggningen fast det blir sent. Så han inte tycker jag ska vänta till imorgon. Då blir jag verkligen arg! 
Det som även är surt är att jag hade planer imorgon. Men nu p.ga detta så vet jag inte hur det blir. Allt känns förstört! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0