Min onsdag!

Startade redan strax efter klockan 07:00. Ringde till Kollektivtrafikförvaltningen för att boka taxi till stan. 
Assistenten kunde kasta om sina timmar och köra "nonstop" som vi kallar det istället för delad tur som hon annars har på onsdagar. 
Delad tur fungerar inte alltid super bra tycker jag. Speciellt då jag ska iväg, för jag vill ju helst ha någon med mig.
Antingen assistenter eller någon vän. Känner mig inte jätte trygg i att vara själv alltid, även om det säkert skulle finnas folk som hjälper om det skulle ske något..
Så jag är glad att hon kunde jobba helt pass idag då jag behövde kolla studentpresent till min syster som ska ta studenten i år. Skulle även kolla resten av min goda vän Johannas födelsedagspresent för hon fyllde år i april månad.
Nog om det, somnade sedan om till klockan 11 då assistenten kom. Fixade smörgås till frukost och en kopp te. Sedan gjorde jag mig iordning som att borsta hår, tänder och sminkade mig lite lätt. 
Taxin kom klockan 14:00. 

Vi blev avsläppta på Apoteket hjorten nere på stan. Började med att gå upp till Clas Olsson för att kolla present till stundenten. Tyvärr kan jag inte skriva utifall hon skulle se detta, men jag hoppas hon gillar det. Vi gick sedan vidare till Akademibokandeln som ligger i samma shopping galleria. Där hittade jag presentsnöre och en målarbok för vuxna. 


Panduro passerades också för jag köpte sista födelsedagspresenten till Johanna. Samma sak där, kan inte skriva vad det är ifall hon läser. Hehe!
Assistenten och jag avslutade med Coop Konsum i källarplan, där hon köpte fika för hon var hungrig. Jag köpte lite smått som kan vara bra att ha hemma. Tex nudlar, riskakor, tonfisk osv. 
Det är bra att kunna värma eller tillaga pp annat vis om man är hungrig. 
Där efter var vi klara inne i shopping gallerian Igor. Vi promenerade sedan till TGR där vi köpte deras chokladdryck som är liknande som Pucko. Den är jätte god! 
Men det tog jag inte kort på och inte heller det från Coop. Känns så tråkigt! 

Sedan ville jag in på affärerna i Punkt. Som New Yorker, Gallerix och Games. Hittade en super fin blus liknande plagg på New Yorker. Har kikat på den förut också men varit lite osäker på den. Men idag bestämde jag mig! 
Gillar den jätte mycket! 


Inne på Gallerix hittade jag student maskot till syster + annat smått och gott att hänga runt halsen. Blev sammanlagt 3grejer till henne + presenten hon får senare på den dagen. Hoppas hon gillar det! 
Jag hittade även morsdag kort till mamma där inne. 
När assistenten och jag fick ut från Gallerix så såg vi stor reklam från affären Games som hade 25% på alla begagnade spel. Jag tänkte bara "wow, jag måste in!" 
Hittade super mario bros till min 3DS som jag tittat på förut men inte velat köpa för att den är så dyr. Men nu så slog jag till. Nästan 100kr billigare idag! Värsta kapet! 

(Priset på bild är innan readragningen)



Pratade en liten stund sedan med en vän som jag funderade på om hon kunde ses efter jobbet på käk eller fika. Men det gick inte idag så får försöka få till det nästa vecka då hon är ledig. Var så länge sedan nu!
Så jag och assistenten promenerade vidare till Vivaldi där vi tänkte käka. Jag var så sugen på kött och deras är super god. Assistenten har inte så mycket att säga till om. Hahaha! 

Min mat. Entrecote med bakad potatis samt vitlökssmör. Mums!! 

Assistenten tog likadant men med pommes. 
Vi satt där och käkade tills vi var mätta och belåtna. Jag fick lämna halva ena potatisen tyvärr för blev så fort mätt. Det är lite synd att det är så, för jag älskar att äta ute. Det är mysigt på något vis. Men jag blir så fruktansvärt mätt så fort. Så får ju hela tiden lämna..

Nåja, gott var det iallafall. Vi avslutade sedan shoppingen i Gallerian med affärerna Gina Tricot och Apoteket.
Hittade en piké T-shirt och en fin ring som ska sitta på toppen på fingret. 
Har ingen sådan ring så denna är min första.





Apoteksgrejerna tog jag inte heller kort på men det var lite tandtråd, tandskölj osv..
Vi avslutade stan med att köpa morsdagpresent så nu har jag även det klart. Det är samma där. Kan inte visa för jag vet att mamma läser bloggen. Hehe!
Så nu är jag klar med det jag skulle. Taxin var 10 minuter tidig så vi åkte från stan redan 18:30 och raka vägen hem. Vilket var riktigt skönt!

Väl hemma har jag redovisat assistanskostnader som blev idag, vi har spolat katetern. Annars har det inte hänt så mycket mer. Assistenten slutade 20:00 och mamma har hjälpt mig med det absolut nödvändigaste under kvällen.
Nu käkar jag lite kvällsfika. Tänkte måla en stund och sedan sova. 
Är ganska trött men har haft en toppen dag! 

Kommentarer
Postat av: Micke

Det var trevligt att stöta på dig inne på GAME i onsdags, kul att du fann ett bra spel också.
Vågade dock inte säga hej tyvärr.

Kramen

2015-05-15 @ 02:40:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0