Tung, hängig och trött..

Ligger i skrivande stund i sängen. Är trött, tung i huvudet och lite små hängig. Har åkt på en förfärlig hosta och även ont i halsen. Vilket tär på mig jätte mycket. Sömnen störs något oerhört av hostan och jag sover väldigt "lätt".
Hostan kände jag av lite smått redan i helgen, men då var det knappt så jag tänkte på det förutom jag oroade mig att det skulle bli värre, vilket det såklart tyvärr blev måndag till tisdag natten. Då fick jag inhalera på sjukhuset för jag kände mig så tungandad.
Fick även inhalera en gång på tisdagen under kvällen innan jag åkte hem. Det var så skönt, men synd det hjälper sån lite stund. Men det är ju ändå skönt och helt klart bättre det än inget. 
Idag är det ungefär lika som igår, och jag har bara varit hemma och tagit det lugnt. Hela familjen är sjuka förutom min lillasyster, och jag har tack och lov inte feber (än iallafall) haha!
Blir att ta dessa ett tag framöver för att lindra lite:


Men det får gärna försvinna, för jag har ju tid till Uppsala (Akademsika) nästa vecka för den där Hjärtkateteriseringen som aldrig blir av. Detta är väl 5:e kallelsen nu? Jag skojar inte!
Är detta något tecken på att jag inte bör göra den undersökningen?







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0