Min dag!

Låg och drog mig till ungefär 11:30 idag för då kom assistenten till mig. Hon var på Apoteket innan och hämtade ut min Apodos, så därför blev kom hon senare till mig. Det gjorde inget för jag var så trött ändå så! Hehe! 
När hon kom så började vi med att kolla in stumpen. Det hade blödit lite igår, så vi kollade om det var någon förändring gällande det, samt om det behövde åtgärdas något annat. 
Men det var lugnt och vi behövde inte ens linda idag. Det enda som hade hänt var att lindorna glidit ut lite på stumpen så det bildas som en hatt på toppen. 
Så där tog vi långa tejp bitar från översidan till undersidan + en lång tejp från höger till vänster och försökte dra åt och trycka tillbaka lindorna lite. Det blir såklart inte 100% bra, men det duger och blir helt klart bättre än inget. 
Efter fix med stumpen blockade vi fram grejer och material för att spola min kateter, i väntan på att mamma skulle komma hem efter ett ärende i stan. Hon hade även med sig mat. 
Men precis när vi skulle börja så kom hon hem. Så jag väntade med att spola och käkade istället. Idag blev det McDonald´s. Tänk så gott det kan vara ibland! Speciellt deras små ostburgare (fast dem är lite slibbiga) och deras chicken nugget. 
Idag blev det en lilla meny med ostburgare och pommes. 
 
När jag sedan käkat upp så gjorde jag mig redo och klar för att åka till sjukhuset. Spolade då katetern, borstade tänder och så. 
Klockan 15:00 kom taxin. Och vilket underbart väder vi har fått nu. Våren är fantastisk!  Förutom det lilla negativa att det är så fruktansvärt ljust så tidigt på morgonen. Man vaknar ju redan vid fem - sex tiden och är relativt pigg. Det är ju inte jätte kul, enligt mig.. 
Det får gärna vara tvärt om. Ljust på kvällar och mörkt på morgonen. Hähä! Eller vad säger ni? 
 
När jag kom fram till sjukhuset så tog man prover ganska så direkt. Därefter blev det ett litet uppehåll till middagen som är vid fem tiden. Roade mig med att måla lite i min målarbok jag brukar sysselsätta mig med. Det är faktiskt riktigt skoj!  Och även rogivande att måla. Speciellt dessa som är mer avsedda för äldre barn, ungdomar och vuxna. 
Undersköterskan kom in med middagen och sa att inget var beställt men det fanns ändå över, så idag fick jag köttbullar, potatismos, gräddsås och lingon. Helt okej att äta. Den rätten har tack och lov blivit bättre. Jag har hört att sjukhuset här gör köttbullarna själva. Alltså inget fabrikat. Det är coolt! 
Efter middagen så blev det dags för dusch. Jag hade även fått en påse blod påkopplat som jag fick ta med mig in i duschen. Hängde upp den med hjälp av personalen där duschdraperiet hänger. Haha! Funkar super bra än att ta med sig hela droppställningen in. Jag hade ändå inget i själva pumpen då för tillfället. 
 
Efter duschen så har jag kikat på TV, Familjen Annorlunda och Berg & Meltzer i Europa. Älskar dem programmen! Berg & Meltzer hade säsongspremiär idag faktiskt. Dem var i Paris 
Har även hunnit måla lite till, och blev även klar med bilden. Detta blev resultatet, bilderna i boken, går i det stuket. 
 
 
Avslutar med en bild tagen på mig, idag. Hade lite lockigt hår efter flätor 
 
 
Nu väntar jag på kvällsmackor som jag ska trycka i mig innan tolvslaget då jag ska fasta. Det gör jag varenda gång inför omläggning! Man har sina rutiner! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0