Lördag lördag!

Idag smygstartade min dag klockan 08:00 då jag bokade fördtjänst till Hallstahammar, där efter somnade jag om och vaknade vid 11:00 av att assistenten kom. 
Var verkligen jätte jätte trött idag, hade även problem idag med ögat och jag kände bara: "varför idag av alla dagar?"
Så det var bara att försöka vakna till och inte tänka på ögat som rann och det kändes som det var ett stort gruskorn i.

Vi började med att kolla stumpen om det var något som behövdes åtgärdas innan jag skulle iväg tillsammans med assistenten, för då kan det vara skönt att ha det gjort.
Men det såg jätte fint ut så det var skönt. Käkade en smörgås till frukost och till det en kopp te. Var inte så hungrig idag. 
Därefter kikade vi en stund på reprisen av Let's Dance från igår i väntan på att taxin skulle komma. Jag borstade även tänderna och håret innan.
Cirka 40 minuter innan så tog jag mig sakta ut. Tänkte att det var så skönt ute så det gjorde inget att vänta lite ute för min del. 
Taxin var här lite tidigare och hämtade, än utsatt tid, men det gjorde mig inget för jag fick reda på att min vän Johanna var på väg till Hallsta Arena dit jag skulle med taxin.
Anledningen till att jag skulle till Hallsta Arenan, Mälardalenskonsttåkningsklubb, Hallstahannar och Västerås hade en isshow / föreställning idag. Dem tolkade filmen Frost (Frozen)
Föreställningen började 15:00 och höll på till 17:00 , så 2h med paus var det.
Det var super mysigt att se om dem var så fantastiskt duktiga. Det var allt från skridskoskolan med till tränare och tävlingsåkare med i showen.

Innan starten av föreställningen

Precis vid starten.


Lite bilder från showen.










Som sagt, dem var super duktiga. Det var konståkning blandat med teater. Så gjorde dom massa olika nummer från filmens början till filmens slut.
Och det var så himla mysigt att alla fick vara med i showen oavsett hur länge man har hållit på. Dem minsta var nog säkert runt 5-6 år. 
Det var jätte kul att se, och dem var så villiga att hjälpa också. Vi fick komma in först i hallen, eftersom vi har rullstol. Så fick vi hjälp till en bra plats och så.
Det gjorde den bra, och jag tror assistenten och Johanna med var nöjda!

Efter showen gick vi till centrum för att käka. Det blev pizzerian Maistro till middag. Käkade pasta. 


Med nå sås, oxkött och pasta då. Den var helt okej men blev väldigt mastig till slut av all grädde. Så åt ungefär hälften.
Vi avslutade Hallsta turen med Ica där vi köpte lite gott hem till b.la mello + att assistenten köpte lite assistansfika till jobbet hos mig. Sedan sa vi adjö för denna gång till Johanna och åkte hem. 

Klockan 20:00 var vi bänkade framför tv:n och Melodifestivalen. 
Så himla spännande, var det. Jag gillade Linus, Jon och Måns låt. 
 Men jag förstår verkligen inte varför dem har internationella juryn med och ger poäng till Sveriges melodifestival?
Det är ju ändå Melodifestivalen här i Sverige, då ska väl ändå vi rösta på det nummer vi vill skicka vidare, utan någon jury? 
Nej usch, dem borde plockas bort och enbart räkna svenska rösterna. 
Det är ju ändå vår melodifestival? Dem andra i Europa får hålla sig till tåls och rösta på Sveriges låt i Eurovision song contest sedan om dem gillar vår sång. Men nej inte redan nu! 

Eller vad tycker ni om det? 
Nog pratat om det. Jag och assistenten hann även med strecha benet, massage och spola katetern innan hon slutade och nu gör jag inget speciellt. 
Är jätte trött just nu men jag mör annars rätt fint, ska strax sova men jag ville bara skriva någon rad här. Även om det kanske inte blev så bra skrivet nu.
God natt på er! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0