Fortfarande vaken..

I skrivande stund så är jag fortfarande vaken. Kan inte riktigt sova för jag fortsätter hosta så fruktansvärt. Det går ju an och är hållbart när jag är vaken att hosta, men ska jag ligga i sängen och försöka slappna av, gå ner i ro och sova med hosta. Det funkar inte. Det är i stort sett ohållbart.. 
Det är så frustrerande och tröttsamt nu. 
 
Vi har även gått in i första veckan på det nya året. Måndag idag då, då klockan är efter 00:00 slaget. Jag åkte in till sjukhuset igår redan. 
Ingenting har hänt mig, det blev bara ändring av omläggningsdagar denna vecka. Så istället för tisdag och fredag som jag lägger om vanligtvis, så är det måndag och fredag denna vecka eftersom trettondagarna är nu. Jag förstod dock inte varför jag inte kunde lägga om ändå på tisdag, trots röd dag? 
Jag har lagt om på röda dagar förut. Fast nu gör det ju mig inget att det blir måndag egentligen, för tisdag. Då det ändå handlar om samma dagar. 
Se min fina skiss: 
 
 
Det enda som är lite krångligt är att jag måste se att min assistent eller mamma kan jobba när det blir ändrade dagar, som i mitt fall tisdag. (mamma är ju med assistent, men jag skiljer dem åt i bloggen genom att kalla dem så. Då tjejen som jobbar hos mig, inte vill nämnas här) Vilket jag såklart respekterar! 
Men iallafall. Jag kommer ju annars hem runt 22:30 - 22:40 tiden någon gång på tisdagar och har assistanstid då. Jag har ju inte det tidigare på tisdagar, eftersom jag egentligen är på sjukhuset då. Så det kan vara kruxet med ändringar i vården. För hjälp hemma behöver jag ju av någon. Nu har jag ju tur att mamma i princip alltid kan hjälpa mig mer eller mindre hittills, om andra assistenten inte kan. 

Nåja, som sagt. Jag åkte in igår på eftermiddagen. Tog prover som vanligt och duschade inför omläggningen. Mitt blodvärde låg på 82 så jag har fått en påse blod denna gång. Desferalet tickar på i droppet nu som jag får i samband med blod, för järnets skull. En påse Desferal tar ca 10h vilket är extremt lågt och jag får 2 påsar Desferal oavsett mängden blod. Så sammanlagt i 20h är jag kopplad till en droppställnig. Det är ärligt talat väldigt segt att vara bunden till en sådan 
Snart tror jag sköterskan kommer in och dessutom kopplar på näringsdroppet också, som jag får eftersom jag fastar 2 gånger i veckan. Då får jag näring via det istället. 
Nej men jag ville bara lämna någon rad och uppdatera läget lite. Jag måste nog försöka sova lite snart. Skönt att jag bara kan sova hela förmiddagen imorgon i väntan på omlägggning. Tiden försvinner ju lite då vilket är skönt. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0