Måndag!

Måndag idag då. Ganska skönt att helgen är över. Tog det rätt lungt nu och var bara hemma. Min assistent som skulle ha jobbat helgen, var sjuk och mamma opererades i torsdag som hon var (och är) sjukskriven. Så helgen fick blev som den blev och jag fick ta min lillasyster Sanna till hjälp. Men jag överlevde det med! 
Jag har alltid klarat mig på mamma som assistent + min andra assistent (tjejen som jobbar mest) men nu var båda sjukskriva. Det var ju typiskt! 
 
Annars då? Jo måndag idag. Min assistent är tillbaka till jobbet (hon är efterlängtad) haha!  Nu kanske dagarna kan bli lite mer "normala" för mig igen. 
Dagen började klockan 09:20 av att hon kom till mig. Det är då hon börjar på måndagarna. Vi började med att fixa stumpen genom att linda lite, samt förstärka för det hade västskat en del. 
Därefter fixades frukost som bestod av två sycken Skogaholmslimpa med mjukost och till det, en kopp té med smak av krusbär. Så gott! 
Fixade sedan iordning mig, det som var kvar som t.ex borsta tänder, o.sv.. Till klockan 12:20 var jag klar och då kom taxin och jag åkte mot sjukhuset. 
 
Väl framme på sjukhuset tog man prover på mig ganska direkt. Sedan var det bara en lång väntan till provsvar och middag. 
Fick reda på att mitt blodvärde låg på 84 idag så en påse blod kopplades på "Herbert"  Min droppräknare + ställning har fått namnet Herbert, som jag skrev i tidigare inlägg. Ärligt talat så blir det lite roligare när man säger "Herbert" istället för "droppställning". 
Det är egentligen konstigt att så små medel kan förenkla det. Men ni hör ju själva. Istället för något liknande som: "Droppställningen tjuter," så låter ju "Herbert tjuter" såklart mycket bättre och roligare. Haha! 
Kanske är larvig, men ibland behöver man inte vara så himla allvarlig och seriös i allt, enligt mig. 
 
Jag fick sedan middag som bestod av korvstroganoff med ris, vilket var helt okej för att vara sjukhusmat. Därefter fick jag hjälp in i duschen. 
Efter duschen så har jag bara kikat lite på TV. Sista avsnittet av Teen mom2 gick idag. Synd dem är slut nu, jag gillade att följa dessa tonårsmammor. Nu får jag hålla tummarna att det kommer fortsättning på Teen mom3 med andra mammor. En säsong med dem har redan gått. 
 
Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Mina dagar fortästter vara relativt lugna, så jag har egentligen inget viktigt att blogga om för tillfället. Men samtidigt tycker jag det är kul att spara samt berätta vidare om mitt liv till er! 
Jag kan avsluta med en bild tagen med camen på datorn. Fixade flätor efter duschen. Dem är lite ojämt placerade på huvudet och väldigt tunna, men det bjuder jag på! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0