Ingen rolig dag.. + tankar an.g värmen.

Idag är ingen rolig dag. En dag full med smärta och andra besvär.
 
Det är något jag får stå ut med då värmen kommer att besvären blir kraftigare. 
Ni kan tänka er hur det är att gå med termobyxor mitt i sommaren, kanske t.om två par termobyxor på varandra. Dessutom ha stora sår under på det. Bakterierna i mina sår, älskar nog detta och förökar sig nog gärna. Och det innebär att stumpen luktar betydligt mer.
Såren mår ju inte alls bra av det här med värmen. 
När det är sommar och varmt så svullnar kroppen gärna upp oss människor. Frisk som sjuk och givetvis olika mycket. Det är något som även sker hos mig, fast jag har det lite lättare p.ga mitt hjärta som ibland sviktar. 
 
Nu var det länge sedan jag hade större problem, peppar peppar! 
 
Men i och med att kroppen svullnar upp så innebär det också att stumpen svullnar upp och det börjar även vätska mer ur mina sår. Riktig kompression är A och O för mig.
Att gå ständigt med blöta material är något som tillslut orsakar smärta. Min hud irriteras kraftigt av blött material och det känns som det blöta luckrar/smular upp huden. Det blir en brännande och svidande värk. Och det är det jag känner redan idag..
 
Jag vet att jag inte ska ta ut något i förskott för jag kan ändå inte göra något åt det. Men jag kan verkligen inte sluta fundera och oroas inför det riktiga värmen som kommer. 
Dessa problem som blir kraftigre är en stor negativ grej med sommaren och värmen. Det blir så mycket jobbigare! 
Men jag har ju klarat mig dessa sommar hittills så ska väl fixa det nu med, även om det är jobbigt och nästan ett helvete. 
Får försöka hålla mig sval så gott det går. Men det är svårt när jag inte kan bada, eller duscha hur ofta jag vill. För det är det allra skönaste. Tips mottages gärna på hur man kan svalka sig i sommar! 
 
Ökar min vikt mycket i sommar för att jag svullnar upp, så ska jag nog höra med läkarna om man inte kan höja vätskedrivande medicinerna under sommaren. Jag vet folk som tar vätskedrivande som får sina mediciner höjda för att ge kroppen en hjälp på traven.  
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du kanske skall skaffa dig en portabel AC som du kan i dina rum

2015-04-28 @ 12:27:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0