Erikslund på shopping med Carro!

Idag hade jag bestämt "date" med min goda vän Carro.
Vi har ju inte setts på ett tag. Hon har bl.a varit på semester i nästan 2 veckor och så sågs vi inte ett tag innan och efter hon kom hem.
Dålig förklaring men ni förstår vad jag menar, hoppas jag?
Men det var iallafall super kul att träffa henne idag. Vi möttes på Erikslund shoppingcenter på eftermiddagen, för lite shopping och sedan fika.
När jag kom dit så var hon redan där. Hon räckte över en Victoria's secret påse med presenter i från semestern. Fick två Hello Kitty mjukisar och två body lotions från Victoria's secret. 





Tack snälla! Jag blev så överraskad <3 Och det är kul att jag har en Hello Kotty mjukis sedan tidigare från samma märke, men min Kitty har cheerleading kläder + pompoms. 
Det verkar som det finns Hello kittys i olika kläder, ungefär som samlarobjekt. Det är ju skoj! 
Och lotions går alltid åt, då jag har blivit en torris. Även påsen ska sparas, den är så fin!! 

Carro och jag gick runt i några butiker först. Sedan slog vi oss ned på Chantal's för att få i oss lite mat. Jag tog någon fransk smörgås med bacon, ost, rostade solrosfrön och nå till ost på.


Det såg ju himla gott och fräscht ut när jag fick det. Men den var ärligt inte god. Den där ena osten smakade typ som en get kan lukta (typ ladugård) blandat med en äggmök till fis. 
Fin jämförelse men det var verkligen lik det. Försökte peta bort ena osten, men smaken hade spridit sig vidare till brödet, så det gick knappt att äta. Fick i mig lite mer än halva och grönsakerna. 
Sedan gick vi in i fler butiker innan taxin skulle komma. 
Min skulle komma 18:05 och Carros 18:10, men hennes kom redan vid 18:00 och chauffören som skulle köra mig, ringde mig runt 18:10 och frågade om han linne lämna sin rullstolskörning först  innan han kommer till mig, för han skulle  lämna i området som är bredvid Erikslund. 
Jag vet om att det är trixigt om dem redan har en rullstol i bussen och så ska dem hämta en till i rullstol och sedan efter det, lämna den som redan satt i bussen med rullstolen. 
Man måste ut med alla rullstolar eftersom dem stolen är längst in. 
Så jag sa att det är helt okej att lämna den före. Satt ute sålänge i det fina vädret. Runt 18:25 åkte jag från shoppingcentret. Var snällt att han ringde mig för att fråga! 

När jag kom hem väntade assistenten på mig. Vi bestämde för att gå på kort promenad hemma eftersom det var fortsatt fint ute.
Vi gick till travbanan som finns här och gick runt den ett varv. För det var ingen som använde den då.
Det var mysigt att gå travbanan och det var jätte länge jag gjorde det. Blir definitivt fler gånger.
Vi gick sedan in för jag packade upp mina påsar och så. Sedan blev det dags för mat. Grillat kött! Det är gott men synd jag inte kände nå hunger riktigt. Men lite är helt klart bättre än inget.
Därefter har vi bara kört stretch + massage och sedan spolat katetern. Nu har klockat passerat 23 och assistenten har slutat för dagen.

Detta blev mitt köp idag.
Från Akademibokhandeln:
• Målarbok
• Kuvert
• Brevpapper


Från Cut&Blow (bla frisör)
• Hårolja


Under kvällen kom min lillasyster hem från studentkryssning. 
Hon hade köpt åt mig parfym och godis som jag önskat. Så det blev jag glad över att hon tog sig tid till det på kryssningen.
Så himla gott med tjärpastiller! Och Juicy Couture parfymen luktar så gott. Flaskan är ju dessutom väldigt snygg! 



Nu ska jag nog måla en liten stund i min nya bok, innan jag ska sova. 
Är ganska trött också så sover nog gott inatt. Men har haft en fin dag trots att jag har haft fortsatt ont i bröstet. Gjorde mig ändå gott att få komma iväg och träffa den bästa vännen! 
God natt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0