29:e September

God kväll på er! 
Usch så jag börjar känna mig seg i kroppen. Man blir verkligen det tidigt nu när mörkret kommer så tidigt om dagarna. Känner ni med så? 
Men jag måste medge att jag sover mycket mycket bättre om nätterna faktiskt nu när det är kolsvart ute. 
Jag kan ärligt säga att jag annars har rätt svåra sömnsvårigheter. Vaknar flera gånger om nätterna och är aldrig riktigt utvilad då jag vaknar för dagen. 
 
Nog pratat om min sömn. Idag kom min assistent till mig vi 09:30. Vaknade till ganska direkt och blev ganska så imponerad över mig själv. Haha! 
Kollade först min Hayday lite snabbt, för att fixa det som gjordes under natten i spelet. Sedan spolade vi min kateter, och fixade min stump lite snabbt. Bytte bl.a en dyna där det hade vätskat lite till en större dyna för fläcken hade vidgats sig lite. Lindade lite snabbt med för jag kände att det behövdes. 
Då vi var klara med det så gjordes det frukost som idag bestod av smörgås med skinka, som är liknande julskinka. Jag tror denna jag tog var basturökt. Det är jätte gott verkligen! 
Jag skulle verkligen kunna äta hur mycket julskinka och så som helst, om jag inte var tvungen att stoppa och hejda mig. Det är så galet gott! Till smörgåsarna blev det en kopp kall Obo'y! 
Efter frukosten var det bara att borsta tänderna och sedan håret. Därefter kom faktiskt taxin ganska så direkt. Tiden rann iväg där lite i slutet. 
 
Väl framme på sjukhuset så togs det blodprover ganska direkt på mig. Det blev blodprover två gånger idag istället för en gång. Då sköterskan var klar och tänkte skicka iväg proverna så fick dem reda på att ett till prov skulle tas. Nämligen koppar värde.  Någonting jag inte visste att man hade i kroppen. Men har man Zink, Järn osv. Så har man väl koppar! Haha! 
Dem vill se hur det värdet ligger till med det. Jag äter Zink i brusteblett och mår så illa av den Zinken. Varför dem kollar koppar, när det är Zinken jag har problem med. Vet jag inte. Men gissar att det har något samband? 
Kan någon av er det där med koppar och zink? 
Och eftersom jag har mått så illa när jag har tagit mina zinkbrus så har jag ärligt slarvat med dem. Det har dem dessutom listat ut i mina Zinkvärden, för dem är lite låga. Nu har jag önskat annat om det finns än den i brus. Jag sa dessutom att jag tar hellre 10 extra tabletter om dagen om det skulle vara så, samt betalar en hel del extra om det finns något annat. Antingen på Apoteket eller i någon hälsokostbutik. Jag gillar verkligen inte den jag har i brus.. Den är fruktansvärd. 
Jag får väl se vad som visar sig med det där och om det finns något annat som läkarna kan berätta att jag kan ta. Jag vet ju att det finns i kapslar och så nämligen. 
Provet jag tog ska tydligen till Göteborg var det någon som sa här, så svaret dröjer väl ett tag. 
 
Efter provtagningen så tog jag mig till kiosken. Köpte lite ostbollar och Redbull. Jag har verkligen fått en crush på de två. Jag älskar verkligen att suga på ostbollarna och låta dem smälta i munnen. Det är helt galet! Haha!  Får jag inte det, så blir jag nästan lite stressad och så, precis som det skulle vara något lättare form av abstinens. Det är lite läskigt att man kan vilja ha något såpass hela tiden! Jag hoppas det är en kort period och att man snart tröttnar. 
Då jag kom tillbaka så var det dags för dusch gansak direkt och efter det fick jag middag. Idag hade dem glömt beställa mat till mig men tack och lov fanns det ju bricka över. Fick smaka sjukhusets nya köttbullar idag och tänkte "åh nej" för dem har inte varit goda alls. Men jag tänkte att jag kan ge dem en chans och dem var helt okej faktiskt. Tro det eller ej men dem är faktiskt handgjorda nu!  
Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Mitt HB ligger på 89 så jag behöver inget blod och jag mår så ovanligt bra för att vara måndag. Detta är någon av dem bästa måndagarna någonsin! Är så glad över det! 
Omläggningen blev så lyckad i fredag och jag tror det är den stora anledningen till att jag mår bra idag. För tro det eller ej, hur omläggningen får för resultat, spelar stor roll!  
 
Tyvärr såg jag inte läkaren idag som la om då i fredags så jag kunde inte berömma honom. Men jag får hoppas jag ser honom imorgon eller att någon annan för det vidare till honom. Dem förtjänar att få höra när jag är så nöjd! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0