25:e September

Okej! Andra gången jag skriver mitt inlägg. Det första försvann spårlöst!  
Nåja, Jag mår inte så bra idag. Jag har tampas med en dyngsur stump och en enorm värk och smärta precis hela dagen. 
Det är så extremt jobbigt och frustrerande för mig. All energi försvinner och det ligger på noll! 
 
Men jag har verkligen försökt tagit mig genom dagen ändå. Men jag har varit väldigt ledsen idag. 
Just nu är jag på sjukhuset precis som vanligt så här på torsdagar. Jag åkte redan 12:40 idag då jag hade tid klockan 15:00 till matlagningsgruppen. Tog lite prover innan och hann prata med läkaren. Tog upp det här med att det är så fruktansvärt blött. Dem måste fokusera på att förstärka mycket på skinkan nu inför helgen. Att det är blött på toppen, det kan jag faktiskt ta. Men jag hatar, eller ja rättare sagt avskyr när man ligger i det och behöver byta var 20:e minut för att det är så blött. Det är så vidrigt! 
Jag berättade även att jag upplever att mina vätskdrivande inte hjälper mer och att jag har slutat svara på dem. Känner mig lite småsvullen i jumskarna. Det gör mig med orolig. Det är dags kanske att se över mina mediciner, sa jag. Just nu svarar jag bäst på det jag får direkt i blodet. Det tog dem tag i för jag har fått prova något annat till kvällen nu. Enligt sköterskan skulle denna tablett fungera bättre än intravenösa medicinen.. Men - Det vette fan om jag håller med. 
Men dem skulle utvärdera, och jag hoppas jag får vara med på ett hörn och att dem inte utvärderar "över huvudet" på mig.. Det är väl ändå mig det ska fungera bra för? 
Nog om det, strax innan 15:00 drog jag iväg till Habiliteringen. Det var faktsikt sisita gången idag så därför kände jag att jag ville försöka gå.  Idag gjorde vi lite snacks. Väldigt enkelt dock. Vi skar lite grönsaker och hade vanliga chips dipp och dippade dem. Säger man så? 
Jag har gjort sådant förut, som dem flesta nog har gjort. Men trot eller ej, vissa hade inte provat på det i gruppen. Det var ju lite kul och dem alla gillade det! 
Strax runt 30-40 minuter innan avslut så kände jag att det blev för mycket. Jag hade så ont och det vart bara extremt jobbigt, så jag valde att plocka bort efter mig och gå mot sjukhuset. 
Jag sa hej då till allihopa och fick med mig en mapp med en bok, lite recepter och annat nädvändig information. 
 
Väl framme på sjukhust la jag mig i sängen, och försökte andas lugnt och fokusera på annat, medan personalen käkade. Fick sedan lite smärtlindring och sedan var det dags in i duschen. 
Var jobbigt att duscha idag, men försökte göra det snabbt så jag bara kunde vila sedan. Fick även reda på mitt HB som låg på 99. Det var det enda possetiva idag ungefär. Mitt HB och det är bra för att vara jag! 
 
Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Bara kollat vid datorn. Beställt lite pyssel från Panudro. Lite julpyssel b.la samt från deras rea. Det är ju så mysigt med att pyssla! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0