9:e Oktober!

Jösses vilken natt det var till idag!  Hade det så svårt att somna, vilket jag dessutom skrev i bloggen. Men jag fick svar på varför min sömn blev så rubbad. Fullmåne är orsaken. 
Jag vet inte varför, men jag får så fruktansvärt svårt att somna då vid fullmåne. Och den sken verkligen starkt inatt, det la jag märke till. 
 
Någon som vet varför sömnen rubbas på olika sätt hos många, vid fullmåne? Lämna gärna en rad om det i kommentar. Det skulle vara så intressant att veta. 
 
Nog pratat om det, idag vaknade jag vid 11:30 av att hundarna skällde. Jag var ensam hemma då och min assistent hade precis kommit till gården och parkerat, därav hundarnas skall. 
Idag fick hon börja sitt pass på Apoteket för jag behövde mediciner, så därför kom hon lite senare till mig idag. När hon väl landat och så, började vi med att spola min kateter. Det gick väl sådär då, för jag har så ont p.ga min troliga urinvägsinfektion. 
Därefter gjordes det brunch som idag bestod av mackaroner och lite tjockare bacon och ett halvt rått ägg i det. Det är så gott tycker jag. Det är en rätt jag kan äta flera gånger i veckan men ändå inte tröttna. Haha! 
 
 
Jag fick även lite sällskap av min katt då jag åt. Hon var väldigt sugen på min mat trots att hon precis hade fått mat själv innan jag började med min. Men hon är alltid hungrig! 
Sedan efter min bruch så borstade jag tänderna och sedan började vi fixa och dona med min stump. Pratade även med en dietist på Habiliteringen på telefon. Jag skulle ha varit dit i måndags och hämtat en massa tester på näringsdrycker. Men jag mådde ingen bra så hon gick till avdelningen och lämnade testerna till en sköterska här istället. Så då ville hon nu höra om jag hade fått dem testerna och frågade även om jag hade hunnit smaka på någon. 
Jag gillar dietisten där på Habiliteringen. Hon verkar rolig och klok.! 
Efter samtalet med henne så sminkade jag mig lite och sedan kom taxin strax innan klockan 15:00. 
Jag tycker det är lite roligt: När taxin är tidig så vet man oftast vilken chaufför det är som ska hämta mig. Haha! Men han kör alltid så himla fort tycker jag. 
 
Framme på sjukhuset var jag sedan på nolltid. Prover togs ganska direkt och så spolade vi katetern igen. Men det gick sådär igen med det. 
Därefter kom pappa hit en stund. Det var länge sedan man såg honom nu. Anna-Belle var inte med idag. Pappa och jag pratade en stund. Egentligen inte om något speciellt heller. Hehe! Sedan åkte han vidare. 
Jag tog mig sedan till Apoteket och kiosken.
 
 
 
Köpte handskar, nässpray och Xylocain där, och i kosken köpte jag lite gott!  Väl framme på avdelningen sedan, var det dags för käk som bestod av fisk, potatis och någon citrussås. Jag tycker rätten är helt okej för att vara från sjukhuset. Men gillar inte potatisen, så jag käkade fisk tillsammans med citrussås. Hehe! 
Det funkade fint det med. 
Därfter var det lite väntan och sedan in i duschen inför omläggningen imorgon. Jag fick även reda på mitt blodvärde som låg på 92 om jag inte minns fel, så det är ju jäkligt nice att det är så högt! Tror det låg på ca 72-75 sist jag var här nämligen. 
Annars då? Det har inte hänt så mycket mer idag. Men tänkte att jag kan skriva om min rätt händelselösa dag ändå. Mina dagar är mycket så i perioder, att det inte händer så mycket. 
 
Nu ska jag avdrunda detta inlägg och käka kvällsfika nu innan jag ska fasta nu vid 00:00. Till det blir det att se på tisdagens avsnitt av Svenska Hollywood fruar. Jag bara älskar det programmet! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0