13:e Oktober

Usch vad jag inte gillar måndagar.
Sämsta dagen på veckan (tillsammans med tisdag tiden före omläggning)
Jag mår verkligen som sämst och har nu på senare tiden fått mycket ont dem dagarna. Det är en smärta som aldrig bli bättre, utan snarare bara värre och värre. Precis som lindorna jag har runt midjan bara borrar in sig i mig mer och mer. 
Vanligtvis är det bara friska sidan som får ta stryken, men idag är det båda höfterna som tar stryk. Det är så fruktansvärt och jag vill bara bli kvitt det här! Sönmnen blir även den, extremt lidande just nu och nätterna blir långa. 
Tyvärr är det inget som hjälper 100% mot smärtan jag har, än omläggning. Därför känns det så frustrerande att det är imorgon någon gång efter lunch - på eftermiddagen. Kommer det någon gång att bli tidigare, som dem pratat om förut? Isåfall när? 
 
Annars då? Jo, det vätskar någonstans på stumpen eller skinkan så det kommer ut genom all omläggning bredvid svanskotan. Innebär att jag typ ligger i det.. Jag är svullen i magen och känner mig flåsig i kroppen. Ungefär som en valross känner jag min nog - Ja! Det var en jäkligt bra jämförelse! 
 
 
Förlåt för en massa klagande. Men jag orkar inte vara tyst just nu. Jag är så frustrerad, så trött, ledsen och irriterad..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0