5:e November - Min dag!

Min dag startade klockan 10:00 istället för klockan 11:00 av att assistenten kom. Vi skulle på stan idag och bestämde för att börja en timme tidigare idag pga det. 
Jag började dagen med att käka frukost och till det en kopp te.
Sedan fixade jag mig iordning och vi fixade även lite på stumpen som lindning. 
Klockan 12:55 kom taxin och jag körde fort ut till soplådan som står vid brevlådan för att kasta soporna. Var bara det att jag satte mig fast i geggan där ute.
Ringde först till min assistent för att berätta det. Men fick aldrig något svar för jag misstänkte att hon hade ljudlöst på. Så fick sitta och vänta till någon kom. Vilket hon gjorde för hon undrade varför jag inte kom tillbaka. 
Men jag satt ju fast. Chauffören bara skrattade! Haha!

Han var ju lite småskum den vi åkte med. Började prata med min assistent om piercingar. För hon har ganska många i öronen. Så sa han att han mer har. Och att han har på "andra ställen" men det tänkte han inte berätta.
Usch! Tack för den infon! 
Jag och assistenten bara kollade på varandra.
Sedan nör vi åkte in till stan så började han prata om allt möjligt mellan himmel och jord. Bla vilka hus han inte kunde tänka sig att bo i och vilka han kunde tänka sig att bo i, som syntes under resans färd.
Åkte sedan förbi ICA lagret där han helt plötsligt sa: Där skulle det vara kul och leka kurragömma! 
Osv osv.. Jag kände bara: Är vi framme snart så jag får hoppa ur? 

Väl framme på stan mötte vi min goda vän L för en lunch.
Nämner ingen namn ifall hon inte vill det. Vi käkade på Strike där jag åt rökt sidfläsk, med potatis och någon sås med smak av syrligheten från äpple. Var jätte gott faktiskt men de såg lite skeptiskt ut i början! Hehe!
Vi satt och pratade om de mesta. Var ett tag sedan vi sågs nämligen. Det var jätte mysigt och jag gillar henne! 

När vi var klara gick vi mot Igor för att följa med henne till en butik. Sedan gick hon vidare och vi skiljdes åt vid hissarna inne i shoppingcentret. 
Jag och assistenten promenerade mot Panduro där jag köpte Loom snoddar och super lim.


Tänkte prova göra såna där Loom armband. Tror det ska gå utan sån där platta. Men givetvis är det nog lättare med en platta. Men jag ska prova sedan!
Jag kollade även på en julkalender jag är så sugen på inne på Panduro. En kalender där man får pyssla ett smycke fram till jul. Såg att dem sålde sån, villet lät ganska kul tycker jag. Tänk att få göra något varje dag. 
En påse innehöll nämligen ett pysselkit. Det lät skoj! Jag har ju ett tag till att fundera. Lite dyr var den och jag undrar om det är värt pengarna?
Man undrar om det mesta är sån man skulle använda eller om det bara kommer att liggas. Men samtdigt är det kul att bara göra. 

Efter Panduro så gick vi in till TGR där jag hittade en te"boll" och en flaska chokladdryck. Är så trött på te"bollen" vi har hemma på kedja som man ska hänga på kanten av muggen med en krok. Så får se om denna fungerar bättre genom att bara stå i botten. Söt är den iallafall, blir ju nästan lite flashit att dricka te här efter!


Vi avslutade med affären Leklust. Där jag köpte en överraskning till min bror. Hade lovat honom det. Så det fick bli lek lera till honom. 


Jag köpte även en födelsedagspresent till min systerdotter som snart fyller hela 1år. Tjejen börjar bli stor! 
Ja, presenten kan jag ju såklart inte visa. Nu skulle jag behöva köpa paketpapper. 
Men hoppas jag hinner det snart. 

Precis innan klockan 17:00 då taxin skulle komma gick.jag och assistenten till Espresso house där vi köpte varsin varm choklad med oss till lite fika. Ganska gott att dricka varm dryck ute. Vet inte varför men det smakar typ godare. Haha! 
Likadant som vissa hellre vill dricka Coca Cola ur glasflaskor än burkar och petflaskor. 
Undrar varför det är så? Det är ju egentligen samma sak?
Jaja. Måste berätta om en rolig grej när vi åkte taxin hem. På vägen hem lämnade vi en tant på Vallby. Hon var ju rolig. Försökte beställa sjukresa från stan hem, för hon hade varit hos familjeläkaren ca 4timmar innan taxin skulle komma. Tanten blev sur när han sa att hon skulle betala 35kr för färdtjänst. Hon muttrade: "Jag har frikort på sjukresa! Ring in!"
Det gjorde han och dem godnde inte det för det har gått så många timmar från hennes läkartid.
Så hon betalade 35kr och klev surt ur. 
Så chauffören sa till oss: "mycket får man vara med om på jobbet" och körde oss sedan vidare. 

Väl hemma så mötte Jörgen upp oss och hjälpte oss in. Jag la mig sedan i sängen för att spola katetern för det gjordes inte imorse. Där efter redovisade vi lite kvitton som blev till idag, som ska till assistansbolaget sedan. 
Sedan hann vi inte så mycket mer innan min assistent slutade för dagen. Jag hann även boka taxi till imorgon för jag ska in tidiagre pga ett möte jag ska gå på. Ska åka redan 11:20 imorgon fast jag måste vara på sjukhuset senast 14:00. Eftersom jag ringde så sent så fanns det inga andra bilar lediga. Men jag glömde totalt av det tidigare.. Suck! 
Så det får gå för denna gång.

Nu ligger jag och virkar lite. Sedan ska jag snart sova eftersom det blir upp tidigt imorgon.
God natt och sov gott!! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0