9:e Maj - Min fredag!

God kväll på er! 
Ligger just nu, eller ja, jag halv sitter eller halvligger. Beror väl lite mer på hur man vill se på saken?  Hehe!
Haft en fin dag idag och träffat Carro. Mycket trevligt som alltid! 
Det är ganska coolt och häftigt egentligen att man kan träffa Carro var som helst. Det blir liksom ändå trevligt att vara med henne 
 
Min dag började med att sköterskorna kom in strax innan klockan 08:00, jag var redan vaken men låg mest och blundade. Men när dem kom in var det bara dag att ta sina mediciner och sedan var det dags att åka upp på omläggningen. Jag hade tid idag 08:00.. 
Det var riktigt tidigt idag, men idag var det faktiskt skönt, då det inte var så där super duper bra med stumpen.
När jag sedan vaknade upp efter omläggningen så tog det ärligt ett tag innan jag kom på vart jag var. Det var ett rum jag inte brukar vara i nämligen. Vanligtvis hamnar jag på uppvakningen men om jag fattade det rätt så var det utbildningsdag idag och då var det inte många som jobbade, då hamnar man på post op istället. Och där fick jag ligga i några timmar och kom till avdelningen ner på eftermiddagen. 
Bestämde mig sedan att mig ner på stan en sväng och kolla efter lite saker jag var sugen på. Så jag fixade mig iordning och vägde mig innan jag åkte. Det är lite obligatoriskt innan jag får dra från avdelningen. 
Strax efter 16:00 var jag nere på stan och Carro kom som sagt dit. Vi möttes på Panduro där jag kikade omkring lite. Tänkte köpa småförvaringsaskar till mina pärlor men det slog mig sedan att dem har billigare på TGR så köpte inget på Panduro. 
Det är ju synd att dem ska vara så dyra.  Men det är väl just för att dem inte har något att konkurrera mot. Eftersom vi bara har en pysselbutik i stan som Panduro så är det ju ett smart drag av dem att ta dem priser dem tar.  Om ni förstår vad jag menar? 
Efter Panduro gick vi vidare till Clas Ohlson och kollade lite. Jag ville köpa en köksvåg, för hade sett att dem hade billigt på nätet. Och jag känner att kökvåg är bra att ha. Jag brukar nämligen skicka lite tyngre ibland (dels säljes och ibland gåvor) då är det så jobbigt att behöva gissa sig fram, vilken vikt det är. Det har jag gjort hittills  Haha!
Köpte en rosa köksvåg. Dem hade super mycket fina rosa saker. Bland annat till köket. Jag kommer verkligen att shoppa där sedan när jag skaffar eget. Vill nämligen ha rosa i mitt kök! 
 
Efter Clas Ohlsson gick vi mot TGR. På vägen dit så mötte jag på "E", vilket var jätte kul! Har inte mött henne sedan vi gick i skolan och det är ju några år sedan. Stännade och pratade lite och hörde hur det gick för henne med saker och ting i livet.  Men det var jätte kul att se henne igen! 
Carro och jag gick sedan mot Spicy Hot (fast vi egentligen skulle till TGR först och Spicy sedan) Vi kastade om dem turerna av bara farten. Käkade på Spicy Hot först och tog TGR sedan. 
Hann precis dit några minuter innan det skulle stänga. Köpte två förpackningar med askar (6st i varje förpackning) men hon i kassan tog betalt för tre stycken förpackningar. Varje förpackning kostade 10kr. Tänkte först att dem kanske har höjt priset men väl utanför så kollade jag kvittot och hon hade tagit betalt för en extra så gick in och förklarade situationen och fick 10kr tillbaka och hon ville ha en förpackning tillbaka. Men förklarade för henne att då har jag ju betalt för två förpackningar men i själva verket bara har en
Vet inte om hon tänkte fel, men hur som helst så blev det som det skulle sedan och det är väl huvudsaken. Hehe!
Vi gick sedan ner till Gina Tricot där jag köpte en svart "kimono" liknande plagg som jag har tänkt på länge om jag ska ha eller ej. Men nu bestämde jag mig för jag tror den kan vara jätte skön att gå med i sommar. 
Avslutade sedan rundan på stan genom att gå in på New Yorker. Ville kolla efter ett linne som jag gärna ville ha men den fanns inte kvar. Hittade lite annat jag gillade men blev lite osäker på hur det kommer att sitta på mig så jag köpte inget. Ska fundera lite och bestämmer jag mig för att köpa så får jag bara hålla tummarna att det finns kvar till nästa gång 
Hittade iallafall byxor på New Yorker tack vare min vän. Och det blev jag super glad över för jag har verkligen jätte svårt att hitta byxor som passar då mina ben är så olika stora. Jag behöver liksom L eller XL på ena benet men S på andra. (om det inte är riktigt töjbart tyg) och jag skojar inte! 
Kan kanske försöka få till en bra bild på mitt ben och benstump imorgon i ljuset så ska ni få se vilken skillnad och så tror jag ni förstår ännu bättre varför det är svårt att hitta bra byxor. Det är verkligen inte alls roligt när det är sådan skillnad...
Kan även lägga in det jag har köpt imorgon. Tänkte att det kanske är lättare med hjälp av någon annan som kan hålla i plaggen. Jag är super nöjd över mina köp! 
Annars har jag inte gjort så mycket mer. Kollat på Let's Dance och är nu framför datorn. Tänkte nu kolla youtube en stund och sedan sova. Trevlig helg på er! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0