12:e Mars - Min dag!

Min dag började med att jag väcktes av sköterskan strax efter 08:00 för att ta mina morgon mediciner.
Sedan bad jag om smörgåsrån till frukost för jag var sugen på det och en kopp varm choklad till.
En undersköterska kom in med det och jag startade datorn för tänkte kolla youtube medan jag käkade. 
Tänkte sedan vila en stund men sedan vart jag piggare så struntade i det. 
På förmiddagen vägde jag mig för läkarn ville veta vikten med tanke på att jag har legat plus ett tag nu och fått extra vätskedrivande intravenöst dessa dagar från söndag då jag legat inne. Dem vill se om det har hjälpt. Och tänka sig! Det har det! 
Nu väger jag i princip som jag brukar. Inte alls mycket som skiljer. Yes!! 
Men det är skönt. Inte roligt att ligga plus. I längden så mår ju inte kroppen bra av för mycket vätska.

Klockan 12:25 åkte jag ner till Turistbyrån/Ticnet i Västerås. Var tvungen att ändra en biljett. Ska ju på Joe Labero i abril. Och ska gå med mamma och min lillasyster. Var ju dum och köpte barn biljett till henne. Tänkte: "äh men hon är ju barn ett tag till". Men i biljettsammanhang är det ju annat. Vilket jag tycker är dumt. Men det är tur det går att ändra. Då får man betala mellanskillnaden samt serviceavgift på 45 som dem tar på Laberos show. Men nu så är det som det ska! 
Efter det så gick jag in på Harmoniq här i Västerås. Dem har ju fått in sminkmärket elf. Har hört så mycket bra från det märket men inge provat något själv så ville ju självklart dit och kolla. Hade ju 500kr kvar från julklappspengar så köpte en sneskuren rougeborste, puder och en kräm eyeliner därifrån för lite av dem pengarna.
Gick sedan vidare till Games men han i stort sett in dit och sedan ringde "L" mig som precis hade kommit ner till stan. Så drog till Strike där hon stod utanför och väntade. Så gick vi in och skulle käka lunch i lunchbuffén. 
Var ju bara det att det tog ett tag innan vi kom ner. Hehe!
"L" skulle trycka på hissknappen, var bara det att den "slocknade" efter en rätt snabb stund. Så hon provade att trycka igen, men sedan så "slocknade" den igen. Och så höll det på. Så kom det en man från våningen vi stod på och försökte hjälpa oss. Kom även en till och kollade läget hos oss. Sedan sprang ena mannen ner och kollade om det var strul med hissen nere på våningen där Strike är.
Och fattade jag rätt så stängdes och öppnades dörren där nere hela tiden då vi tryckte på knappen från vår våning? Men hissen åkte aldrig upp till våningen vi stod på. Mannen som sprang ner till Strike tryckte upp hissen till oss som stod på markplan (Strike ligger under marken)
Så tillslut kom vi ner. Plockade på mig nå potatis (åt samma potatis förra gången också - super god) kyckling och så fanns det även nå pasta som jag provade. Den var helt okej, men tog lite mer av kycklingen och potatisen. Och så lite färskt mjukt bröd till det. Helt underbart gott!
Efter lunchen på Strike gick vi till en frisörsalong och träffande hennes vän som jobbar där. Som ska fixa mitt hår snart troligen. Om vi lyckas pricka in en tid som alla kan! Hehe!
"L" har varit då otroligt snäll och fixat så jag ska få håret fixat och även bli sminkad och fotograferad. Sedan ska jag få käka och avsluta med att få Bowla. Och det är ju lite folk som blir inblandade så det måste ju klaffa med alla. Men förhoppningsvis prickar vi snart in en tid så alla kan. Men det ska bli underbart roligt! Ser så fram emot det! :)
Vi gick även in på H&M men hittade inget där. Efter det så åkte hon från stan och jag gick snabbt in på The body shop och Games (igen) handlade upp resten av 500lappen. 
Handsprit som luktar kokos och Body puré i blåbär från The body shop. Och ett spel till min DS från Games. 
Sedan åkte jag från stan.
Nu på kvällen så har assistenten jobbat några timmar. Har kommit igång lite hemma, packat upp lite saker och tränat med hjälp av henne.
Sedan fick hon sluta. Och nu ska jag avsluta detta inlägg. Ska borsta tänderna, ta lite pills, läsa och sedan sova. Önskar er en god natt!

Och tack "L" för stunden på stan! Mycket trevligt som alltid! <3 :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0