19:e Juni - Några rader..

Kom ut från duschen för ca en timme sedan och ligger nu i sängen och ska käka kvällsfika. Är inte jätte sugen så det består av lite smörgåsrån och skorpa. Samt en kopp te och en glas proviva till. 
 
 
Mår rätt okej idag. Det har varit väldigt svalt ute idag och vädret spelar väldigt stor roll med hur jag mår. Har inte haft så ont idag, benet är inte så jätte svullet heller vilket det gärna blir då det är varmt. Så för min del, får det gärna vara en sval sommar. Haha! 
Men då är det större chans att jag mår något bättre. 
 
Som ni säkert vet så svullnar ju dem flesta upp något på sommaren då det är varmt. Men då man har problem med lymfsystemet och banorna kroppen (framförallt benstumpen) så blir det extremt jobbigt. Det svullnar upp lättare och kan dessutom göra väldigt ont på det. Att få benet lindat är A och O för att det ska underlätta något för mig. 
 
Tillbaka till idag. Nu när det har varit svalare så har det inte svullnat upp lika mycket alls. Dock har jag börjat få ett annat problem vilket är så frustrerande. Jag vet inte alls vad det beror på. 
Lindorna vill hela tiden kana ner på stumpen. Så det blir som "luft" mellan stumptoppen och lindan, och stumpen ser genast ut att vara centimetrar längre. Och eftersom lindorna vill kana ner så finns det ingen linda kvar längst upp mot övre höften och ljumsken, så där blir jag lätt svullen nu för att allt bara vill hasa ner. Det är så frustrerande och jag vet inte vad det beror på. Tror inte läkarna vet det heller. Sedan tror jag tyvärr inte dem förstår hur pass jobbigt det är för mig. 
Jag hoppas så innerligt att det snart kommer på något bättre som gör att materialen sitter kvar och på plats. Det vore så förbaskat underbart! 
 
Nåja, jag ska sluta detta inlägg snart. Kolla en stund på youtube och sedan googla runt efter födelsedagspresenter till min lillasyster som snart blir 18 år. Det är så galet! Känns verkligen inte som det var länge sedan hon var den lilla flickan som busade om dagarna och som man lekte med. Tiden går så fort! 
Jag har lite idéer som jag ska googla lite efter. Men kan inte nämna något här utifall hon ser. Men vad jag vet så läser hon inte min blogg. Men man vet aldrig. 
 
Nu ska jag käka. Hoppas ni mår bra! Kram kram
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0