31:a Juli - Några rader..

För ca en timme kom jag ut ur duschen. Blev rätt tidig dusch idag för personalen på avdelningen frågade om jag kunde tänka mig det idag. 
Har ju inget planerat här på sjukhuset idag så det gick ju bara bra för mig. 
 
Har även hunnit få middagen serverad. Det är nå sörja som ska vara Köttfärsgryta. Blev några tuggor men inte mer än så. Sjukhusmaten här i Västerås smakar så fruktansvärt illa för det mesta.  Vet inte hur det är på andra ställen?
Nu ligger jag i sängen och kollar på Big Brother från år 2006. Hittade massa avsnitt på Kanal 9 play. Big Brother är ju så bra. Längtar till nya säsongen börjar!  Hahaha! 
Annars då? Är rätt trött idag. Var uppe ganska sent inatt för jag kunde inte sova. Hade så sjukt mycket nattfjärilar i mitt rum. Jag skojar inte men jag hade nog en 8-9 stycken som jag försökte mörda till och från inatt. Tycker nämligen det är så äckligt när man typ ligger och sover och så landar dem på kroppen och börjar "promenera runt". Jag sover med öppen mun ibland. Känns även som man kan få in dem där. Usch! 
 
Väntar just nu på att få blod påkopplat. Det kan väl också göra att jag känner mig segare och slö i kroppen. Ska få två påsar idag för mitt blodvärde låg bara på 77 idag. 
Nu ska jag sätta ut lite annons på Facebook och sedan fortsätta kolla på Big Brother. 
 
Avslutar med lite "selfies" från tidigare idag 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0