25:e Juli - Några rader..

Idag har jag haft omläggning som vanligt. Vaknade runt halv åtta på morgonen av en sköterska. Skulle ta mina mediciner och så fick jag reda på när jag skulle upp på omläggning.
Kvart över åtta hade jag tid. Tänkte att jag ligger och väntar då och knappade på telefon. Jodå, måste nog ha somnat om igen för vaknade sedan med ett ryck strax efter åtta av att en undersköterska sa: Hej Saara! 
Han skrämde mig faktiskt. Hahaha! Och mobilen låg så fint på magen.

Nog om det. Låg på uppvaket ungefär hela dagen. Strax efter 17:00 åkte jag till avdelningen igen.
Har så himla ont på senare tiden. Det har jag en teori om varför. Jag ber ju läkaren att linda hårt när dem har lagt om. Jag vill det med tanke på att det är varmt nu och stumpen svullnar upp så himla lätt. Därför tror jag att jag har ondare efter omläggningen just nu och det får jag nog ta sålänge jag vill att det ska vara hårt.

Nog om det. Jag var tillbaka till avdelningen. Käkade lite och sedan var det bara att göra mig klar genom att vägas, packa mina säker hem, ta hem de omläggningsmaterial jag behöver osv. Sedan åkte jag vid 20:00.
Hemma har jag inte gjort så mycket. Kollar nu på filmen: I am Sam och äter nötter. Den går på TV4film och är ju såå fin! 


Efter att filmen slutat så är det nog dags att försöka sova. Är rätt trött just nu.
Men det är ju så varmt så att sova är inte det lättaste då jag vill ha svalt hela tiden. Allra helst när jag ska sova som sagt.
Nu ska jag avrunda och fortsätta kolla på filmen.

Önskar er en:




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0