10:e Januari - God natt!

Ja, nu är det fredag och slutet på veckan igen. Skolla genom lite videosar snabbt på youtube, efter att jag har skrivit dessa rader. Och efter det blir det att försöka sova. 
Är rätt trött så kommer nog somna hyfsat fort nu för att vara på sjukhus. Jag har verkligen jätte svårt att somna här. I värsta fall kan det ta upp till några timmar. Usch! 
Det konstiga är att jag har exakt samma madrass och liknande säng hemma men ändå kommer jag inte till ro här på sjukhuset och tycker att jag bara ligger konstigt. 
Borde det inte vara likadant hemma då? Eller kan kroppen känna av vetskapen av att man är hemma, då kommer man bättre till ro? 
Har ni någon teori om det? 

Nåja, jag ska strax sova. Som sagt, youtube först en stund.. Jag känner att jag har blivit tröttare dem här dagarna sedan i söndags då jag sov i stort sett hela dagen. Är verkligen livrädd att jag ska dra på mig någon jobbig bakterie igen och få blodförgiftning. Jag har ju haft det 2 gånger inom loppet av några få månader. Alltså, bakterier i blodet..
Läkarna har ju sagt att dem tror jag "lyckas" få det via port-a-cathen som jag har i kroppen. Det är ju trots allt en infart i kroppen. 
Ändå valde dem att "ge" mig en igen så här tätt inpå då jag hade bakterie i bodet. Även om dosan underlättar mig något enormt, genom att slippa bli stucken i armarna så kan jag ibland känna: Hur tänkte ni nu? Till kirurgerna..
Hade feber onsdag till torsdag natten. Hur det fortsätter, återstår att se.
 
Nu vet jag inte ens vad jag ville ha ut av detta inlägg och det blev bara en massa blaj. Men jag är trött och orkar inte tänka just nu. Det är skönt ibland att bara låta fingrarna röra sig fritt typ. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0