9:e Februari - Vaken, ledsen, orolig och ont..

Som rubriken lyder så är jag fortfarande vaken. Är ledsen, orolig och har väldigt ont. Det är värken som gör mig ledsen och lite orolig och bekymrad.
För grejen är att jag, efter fredagens omläggning har haft väldigt ont och det beror just exakt på resultatet. För er som inte vet så har jag alltid lindat runt midjan på höfterna typ just för att ge tryck bak på min onda och sjuka skinka. Men den linda som går runt midjan är alldeles för hårt dragen så det trycker extremt på min "friska" sida som det i stort sett bara är skinn och ben på. Har absolut inget fett där alls tyvärr då jag är väldigt smal så det trycker direkt mot höftbenet och det känns skavande. 
Vanligtvis vill jag att man lindar åt lösare hållet runt midjan men hårdare på stumpen. Nu vart det tvärt om.. Åh!
Blir så otroligt ledsen över att det inte finns något att göra åt det och lätta på lindan runt midjan.. Jag får liksom försöka bita ihop ända till på tisdag eftermiddag då det är dags för nästa omläggning. 
Inte nog med att jag har extremt ont och det förstör för mig så vätskar det rätt extremt ur mina sår just nu. Fan fan fan! Hur ska jag orka bita ihop?! Det gör mig ledsen! 
 
Nej fan nu testar jag med smärtlindring och "orodämpande". Får hoppas det hjälper något iallafall. Jag behöver ju också få sova. Kommer vara som ett kolli imorgon...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0