21:a Februari - Trött och sliten..

Sitter inne på mitt rum på sjukhuset just nu och äter. Köpte från "grillen" nere i Cafeterian. Skulle annars ha fått en Panpizza. Känner mig verkligen helt slut, är jätte trött och sliten. 
Har varit en jobbig dag idag. Hade omläggning som vanligt på fredagar. 
Efter hade jag ont och jag fick smärtlindring till och från samt lite rogivande. Men vid lunch så kvicknade jag till lite och kände mig mer och mer kissnödig. Började kolla min kateter jag har och såg att det inte rann något. Kollade även hur mycket som var i påsen och det var ungefär samma mängd som då jag åkte till omläggningen 08:10 ungefär. Sa som det var att jag är kissnödig och tror något strular med min kateter.
Sköterskan på uppvaket skulle testa att spola men det vart blött runt instickstället i buken. Det hon spolade kom aldrig in i blåsan. 
Med andra ord. Det är stopp i katetern. Sköterskan ringde läkaren och jan kom strax upp och skulle försöka fixa till det. Men tydligen hade katetern åkt ut såpass långt att hålet i buken som den är istucken hade växt igen. Så det var bara att ta bort katetern och läkaren sa att jag skulle få en i urinröret och ha till tisdag då det är omläggning igen.
Jag sa som det var att jag inte fixar att få kateter i vaket tillstånd. Har så mycket dåliga minnen sedan jag var barn om att få kateter där.

Nu tänkte jag att han inte kommer att lyssna på mig och att vi skulle ha fått diskuterat med varandra. För tyvärr händer det att vi blir irriterade på varandra...
Men tänka sig. Han lyssnade på mig och sa: "Men då kan vi lika gärna försöka sätta en ny kateter i buken".
Gud vad jag blev glad att han lyssnade. Kors i taket! Haha!
Så det var bara in på operation och sövas en andra gång idag. Fast lättare narkos.
Sedan har jag varit på uppvaket igen en stund. 
Strax innan 17:00 kom jag till avdelningen. Har bara segat på rummet fram till jag bestämde mig att åka till cafeterian och kiosken.


Taget nu. Sliten och trött somsagt.
Om 20 minuter åker jag hem. Ska bli så skönt att ta helg! 
Önskar er en trevlig fredag och helg! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0