Film recension - Orion

Var länge sedan jag gjorde någon recension av något. Nya filmer har jag knappt kollat på ärligt talat och jag har blivit dålig på att läsa böcker. Kan gå jätte lång tid emellan innan jag läser. Men - Nu har jag sett filmen Orion som jag tänkte skriva en recension om. 
 
 
 
Handling: 

Filmen handlar om Tony som befinner sig mellan tonår och vuxenvärlden. Hans dagar fylls av trasiga familjeförhållanden och destruktiva handlingar. Plötsligt finner han sin tillflykt hos den drömska och naiva tjejen Anna. Men när hans förflutna hinner ikapp honom blir det svårt att hålla de två världarna isär.

Orion är ett ungdomsdrama om kärlek och vänskap. Om svek och hat. Men det är också en berättelse om styrkan i att förlåta.

Trailer: 
 
 
 
Vad jag tycker: 
Jag tycker denna film är bra. Den har en jätte intressant och viktig handling. Tycker även om att det händer mycket i filmen. Jag gillar att dem har fått in så många olika känslor och händelser som ilska, bråk, slagsmål, vänskap, glädje, kärlek sorg o.sv men ändå följer en "röd tråd" genom hela filmen. Tycker absolut den är sevärd!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0