Min dag

Dagen startade klockan 09:15 ungefär av att jag vaknade. Assistenten kom strax efter för hon börjar klockan 09:20 på måndagar. 
Vi käkade frukost både hon och jag. 
Sedan fixade vi benstumpen för det hade vätskat en del, och så lindade vi lite på stumpen för det behövdes.. Där efter fixade jag mig lite simpelt genom att borsta hår och tänder, och packade mina saker jag ville ha med till sjukhuset.  Under denna stund hemma så kollade vi på Happy Feet som gick på 4an på förmiddagen. Älskar tiden runt jul, det går så mycet filmer på TV. 
Man hinner inte så mycket mer hemma eftersom det bara är 3 timmar jag har på mig innan jag ska åka. Taxin kom 12:20.. 
 
Väl framme på sjukhuset så tog jag prover direkt, sedan tog jag mig iväg för att vänta på min vän Johanna som skulle komma förbi en stund idag. Vi bytte b.la julklappar 
Sedan hade vi sightseeing på sjukhuset, jag guidade henne runt. Haha! Kan ju dem flesta ställen och även kulverten. 
 
Enda sänghissarna i ett höghus på sjukhuset var avstängda. Får dem ens vara det samtidigt? Vad händer om det är något akut med en patient som måste iväg? 
 
 
Vi satt en stund vid huvudentrén och snackade. Hörde att någon spelade keyboard och sjung jullåtar där. Fick sedan syn på att det är sjukhusclownerna som var vid entrén  Hur mysigt var inte det? Dem hade keyboarden på ett rullbord och gick runt och spred musik. Så mysigt! 
Jag vinkade och dem fick syn på mig, kom fram och pratade och sa: Ska vi sjunga din låt? 
 
"Saara let me love you, woaha! You know I do anything for you, Saara let me love you" - Med EMD
 
 
Johanna tog bild. Dem är så goa, clownerna. Jag tycker det är synd att det inte finns något liknande till vuxna avdelningar. Spelar ingen roll om det är clowner tycker jag, för även om det är clowner, så tror jag många skulle uppskatta att få en stund sång och musik. 
Dem spelar och sjunger det man önskar  Musik gör ju så otroligt mycket! '
Vi fick även en julhälsning var i ett kort. Så fin! 
 
 
 
Vi var även en sväng till Barnkliniken och snurrade. Såg att dem har trätåget kvar inne på kliniken. Känns så nostalgiskt! Jag var mycket där och lekte då jag var ett litet barn. Och jag älskade det! 
 
 
 
På eftermiddagen drog vi till cafeterian för att käka eller fika och bara prata lite skit. Hehe! Köpte en julsmörgås och en daim tårta att fika med. Det var jätte gott! 
 
 
Klockan 17:30 kom Johannas taxi och hon åkte hem. Jag drog till avdelningen för att få vänta på att duscha efter personalen var klara med sin middag. 
Hoppade över till sängen för att vidare ta mig till duschvagnen. Rev givetvis upp något på stumpen så det började blöda.  Men tack och lov så slutade det ganska direkt utan att vi ens gjorde något åt det, men jag han ju bloda ner i sängen.  Vi förstärkte lite innan jag tog mig in i duschen. 
Klockan 18:45 var det dags för dagens avsnitt av julkalendern, klockan 19:00 sammandrag från Stockholms international horse show och där efter Teen mum 2. 
Det är det jag har gjort under kvällen och nu är jag vid datorn, och b.la skriver inlägg.  Jag har haft en ganska fin dag idag vilket är roligt och skönt! 
Nu ska jag nog kika på youtube och facebook fram till att jag ska sova. Har fått tid klockan 08:00 imorgon så tidigt tidigt! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sarah

Ha en riktigt God Jul!

Svar: Tack detsamma till dig! :)
Saara

2014-12-23 @ 11:05:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0