Runda på stan.

Har alldeles precis ganska så nyligen släppt hem min assistent för dagen.
Nu ligger jag i sängen med en kopp te och ska strax försöka sova.
Imorgon är en ny dag och hon kommer till klockan 10:00, jag är dessutom ganska så trött jag nu.
Var en sväng till stan idag med assistenten. Åkte till stan klockan 15:00. Fick en gratis resa till stan med färdtjänsten. Det är ju trevligt! 
 
Vi började med att gå i butiker. Jag köpte dels dem två sista julklapparna, så nu är jag klar. Känns så skönt! 
Nu ska dem bara slås in, vilket jag får göra imorgon för jag hinner väl aldrig tisdag eller onsdag hemma skulle jag tro. Jag åker ju in som vanligt måndag - tisdag till sjukhuset för omläggning, 
Nog om det.. Detta hittade jag till mig själv. Julklapparna kan jag inte visa såklart, eftersom människorna kan läsa min blogg.
 
T-shirt : Gina Tricot 
 
 Vantar : Gina Tricot


Handsprit : Baresso
 
Runt klockan 17:20 gick jag till Gallerian där dem tre semifinalisterna från idol skulle komma och sjunga. Alltså Lisa, Mollie och Josefin.
Jag kom lite sent dit så var jätte svårt att ta plats för det var så mycket folk. Så jag såg bara idolerna när dem gick längst fram på scenen villet dem alls inte gjorde så mycket. 
Dessa bilder fick jag från stället där jag stod, snett uppifrån. Haha! 
 


Man ser lite svagt genom glaset på hissen.
 



Svårt var det dock när hissen åkte ner för då var den ivägen. 
Det var ett gäng småflickor som ställde sig i hissen för att kolla på idolerna. Kan hålla med om att det var en bra plats, men hissen ska ju inte användas för att bara stå i. Tjejerna tryckte till och med på stoppknappen typ mitt i hissens gång. 
Dem blev tillsagda flera gånger av vakterna men vägrade kliva ut. Tillslut såg jag vakternas irriterade miner och när dem gjorde gester med armarna. Han tänkte även gå och säga åt dem men då skyndande dem sig ut. Haha! 
Jag filmade även så man hör lite, får se om jag lyckas få ut den videosen. Jag har lite problem för tillfället med att lägga ut video. 
Efter när vi hade lyssnat klart så gick vi till Jensens bøfhus för att käka middag. Det var super gott!
 
 
Klockan 20:00 kom taxin och vi åkte hem. I väntan på taxin kom en skum kille fram. Jag såg på honom att han var en backpacker med sin väska på ryggen och en väska på hjul som han gick med. 
Han gick förbi oss och sade: "Merry Christmas" och då förstod vi att han inte var svensk.
Sedan stannade han lite längre bort. Plockade fram något ur sin väska som sedan visade sig att vara ett papper. Han kom fram till och och frågade: "Do you speak english?"
Vi sa att vi gjorde det. Då började han berätta om sig, att han hade backpackat i 4år, är från Tyskland, innan sin resa hade han varit jätte sjuk (vad vet jag inte för det sa han inte) han kunde inte känna, skratta, le, lukta osv.. 
Han berättade även att han under sin backpack vill börja lära sig att känna och tycka om sig själv igen och vara glad för det man har.. Få nya intryck av städer, människor och få använda sina sinnen. 
Han började även prata om Gud, att Gud finns med oss överallt. Vi kan be och han svarar. Osv osv..
Han lämnade nå papper som han ville att jag skulle läsa. Hehe! 
 


Han stod och pratade i ca 7-8 minuter och olika sinnen, Gud och så,.
Till slut blev det lite jobbigt och vi gick in i taxin jag och assistenten.
Hemma under kvällen upptäckte jag precis med mammas hjälp att det nog var en Missionär jag och assistenten såg på stan. 
 
Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Ska avsluta nu och läsa lite. Samt dricka mitt te som säkert är kallt nu. God natt med er! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0