11:e December

Klockan har precis passerat tolvslaget och vi är nu inne i 11:e december.
Jag ska alldeles strax ta mina mediciner och sedan försöka sova.
Är ganska så trött just nu. Har haft mycket att göra igår nämligen. Åkte iväg med assistenten vid lunch ner på stan. Jag hade bestämt träff med min goda vän Louisa. Det är nog första gången jag nämner hennes namn i min blogg. Men har nu fått reda på att det är helt okej! Hehe!
Fick en julklapp av henne och tog genast upp min, till henne och sa: Och jag har en till dig!
Tror hon blev glad och lite överraskad. Och jag hoppas hon gillar de. Kan inte säga vad det är, för hon läser bloggen. Haha!

Sedan käkade vi på Strike. Det var lamm idag på menyn som jg tig. Inte ofta jag äter lamm för det har en annorlunda smak men det var ändå väldigt gott! 
Sedan satt vi kvar en stund och pratade om allt mellan himmel och jord. Hennes man kom även upp från nedervåningen med en skål choklad som jag fick äta ifrån. Fick även med mig en del hem som Louisa öste ner i min väska. Haha! 
Som jag i skrivande stund mumsar på nu - kan tilläggas! 
Vid 15:00 begav vi oss där ifrån. Jag skulle starta min jakt på julklappar tillsammans med assistenten och Louisa skulle vidare hon med. 


17:30 åkte vi från stan och jag var trött men nöjd över mina köp. Lättad över att jag nästan är klar med julklapparna i år. Bara lite fix kvar men det ska jag nog hinna med också. Samt posta två julklappar på posten till andra ställen i Sverige. Bla min gudmor och gudfar som ett ska levereras till! 

Väl hemma har jag inte gjort så mycket mer. Bara lekt med bror och tagit det lugnt och kollat på tv. Allt mellan Big brother till Bonde söker fru och Scream.
Inte långt kvar på Big brother. Ska bli så spännande att se vem som vinner!
Jag hoppas helt klart på Anna eller Anders - mina två favoriter!

Nåja. Nu ska jag avrunda. Ta mina mediciner och spela lite Hay Day. Ett måste det första och sista jag gör för dagen.
Detta var min julklapp från Louisa förresten, det var okej att öppna för hon sa att detta är nog roligare innan jul.
Dem är så söta och tack Louisa! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0