30:e Augusti - Min lördag!

Vaknade vid klockan 08:00 och tog mina morgonmediciner.
Tacken var att jag i samma veva skulle ringa färdtjänst (för jag skulle iväg senare på dagen)
Men jag somnade om. Haha!
Sedan vaknade jag runt halv elva av att jag faktiskt var ganska pigg då så jag bestämde mig för att ringa färdtjänst då. Annars skulle jag väl aldrig få bil.

Min assistent kom senare vid elva tiden och jag började nog faktiskt med att äta idag. Annars kör jag alltid en kateterspolning direkt på morgonen. Men ville då i mig frukost eftersom vi sedan skulle iväg och då vill jag inte ära för sent. Jag vill nämligen "spara" mig till vi skulle äta senare ute.
Efter frukosten så fixade jag mig iordning och vi lindade även om stumpen vilket jag kände kan vara bra.

När vi var klara med det viktigaste så hade jag även tid över tills taxin skulle komma, så jag kunde sminka lite. Sedan var det bara att ta sig ut. 
Idag hade vi världens flyt, assistenten och jag med rampen. Jag tyckte jag var ute på nolltid! Haha!
Klockan 14:25 kom taxin och vi åkte mot stan. Sedan gick vi in på den där butiken igen som säljer amerikaska sminkprodukter som är svåra att få tag på här. 
Det har seriöst blivit en av mina få favoritbutiker hör i Västerås. Men jag kommer aldrig ihåg vad den heter!
Jag köpte en smink borste från "Real Technics" som jag ville prova. Den var ganska dyr men jag hade födelsedagspresentpengar kvar och ville unna mig något lyxigt till sminkningen.
Gillar jag den att sminka med så kommer jag troligen köpa förpackningar med fler i, i framtiden.

Sedan gick vi in på Glitter där assistenten ville kolla. Jag kommer typ in i halva butiken (om ens det) vilket är skittråkigt så hon fick kolla själv mest. 
Vi promenerade sedan mot Harmoniq dör jag ville kolla lite från sminkmärket "elf". Hittade lite intressant men jag ångrade mig. Tänkte att jag ska fundera!
Vi fortsatte sedan med några butiker till som Gina Tricot, där även Johanna ringde upp mig och sa att hon skulle boka taxi till stan. 
Hon skulle åka klockan 16:10 hemifrån. 
Innan hon kom hann jag och assistenten även med Hemmakväll där vi köpte dricka och sedan gick vi in på H&M där jag köpte ett puder från "Maybelline New York". Ni vet det där Fit me pudret?
Jag tänkte att det puder jag har, har jag kommit till botten i så jag vill ha en i backup. 
Nu har jag puder från "Wet n wild" som jag använder och har som favorit. Men tänkte att jag ska prova från Maybelline. Jag gillar deras concealer i Fit me kollektionen nämligen, och Maybelline New York är en av mina få favorit sminkmärken.
Mitt köp:


Nog pratat om smink nu. Vi satte oss vi några bänkar utanför H&M i väntan på Johanna. Såg att en taxi kom förbi oss men hann inte se om det var hon som kom, men jag misstänkte det då taxi. Körde samma väg som vi och skulle släppa av på samma ställe. Det låg precis bakom hörnet nämligen.
Och jag hade rätt, Johanna kom sedan snabbt till oss och vi gick sedan sakta mig Strike - Torggatan1 där jag hade bokat bord till klockan 17:00.

Vi var lite tidiga men vi fick bord ändå. Det var ganska tomt i restaurangen. Jag såg att några satt ute i terassen. Men jag tänkte att assistenten och Johanna brukar vara så frusna så vi sitter inne. Dessutom fick vi höra att det är bättre plats inne än i terassen för rullstolar.
Vi satte oss till rätta och fick menyerna. Vi allihopa gick på varmrätterna på en gång. Tänkte att jag aldrig kommer att orka äta fler rätter så vi körde bara varmrätten.
Jag och assistenten beställde någon sorts karré av något slag med potatis och skysås. Johanna tog hamburgare. Till det tog dem båda två Cola och jag tog en cider.


Maten var så god, synd bara att man blir så mätt fort. 
Så lite blev kvar av min och Johannas mat. Tror att assistenten käkade upp sin rätt. 
Fick även en födelsedagspresent av Johanna och jag blev så glad för den. Jag fick en almanacka och den är så fin!


Efter vår stund på Strike med god mat och massa prat så tog vinods vidare til Ica som ligger lite längre ner efter stan. Assistenten behövde köpa lite till jobbet hos mig.
Sedan gick vi till Hemmakväll där jag och Johanna köpte lösgodis.
Kvart över sju åkte vi både hem till sig.

Det var super trevligt på stan och käka. Annars har jag inte gjort så mycket mer. Bara kollat på Tv. Det var premiär på Fångarna på fortet ikväll som vi kollade på hemma, assistenten och jag.
Nu ska jag strax sova så ma. Får lite blund innan hon kommer imorgon för dagen igen. 
God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0