27:e Augusti - Min dag!

Dagen min mjukstartade med att jag ringde och bokade färdtjänst klockan 08:00 för jag skulle tillsammans med min assistent, till stan på lunch med en god vän till mig. 
Då jag ringde så fick jag bil klockan 12:25 och bil 17:15 hem. Ville ha bil redan 12:00 men det fanns inte, utan det fanns en tidigare men den skulle jag aldrig hinna till, så det fick bli 12:25. Smsade och berättade det till hon vi skulle träffa, sedan somnade jag om en stund till.
Klockan 09:50 vaknade jag och klädde på mig, jag tänkte att min assistent kommer snart ändå så. För vi hade ändrat om passet lite idag så hon började 10:00 istället för 11:00. Det berodde just på att vi skulle iväg. Dessutom jobbade hon alla timmar i rad idag istället för delad tur som hon egentligen har.
Vi fixade stumpen lite och sedan fixade jag mig lite. Sedan var det bara att ta sig ut och åka strax där efter.

Runt 12:20 kom det en bil. "Åh han är tidig" tänkte jag. Jo visst. Chauffören kliver ut och säger att han ska vara bärhjälp. Förklarar att jag inte behöver bärhjälp nu och har inte ens bett om det. Det är då jag åker bårtransport. Sedan sa jag att han kunde få åka igen. Så vi väntade någon minut till på taxin som skulle komma.
Väl framme på stan så mötte vi min goda vän utanför Strike. 
Även hon och min assistent fick hälsa på varandra för första gången vilket jag tycker var kul.
Av min goda vän fick jag en CLEAN parfym i födelsedagspresent. Jag blev så glad och överraskad över den. 


Tack så mycket till dig! Det är verkligen jätte snällt. 
Vi gick in på Strike eller ja, Torggatan 1 som de heter våningen ovanför Strike (dock samma ägare, då ställena typ hör ihop)
Min vän bjöd på mat och det var super gott verkligen. Jag gillar Strikes mat.
Vi pratade en hel del om allt mellan himmel och jord. Fick även träffa några av hennes barn (som jag aldrig har träffat) samt hennes man kom och hälsade. Men han här jag träffat förut. 

Klockan blev runt 16:00 då vi gick därifrån. Kändes inte som tiden gick så fort. Hon är så enkel och naturlig att prata med tycker jag. Vilket är så skönt!
sedan är ju hennes barn riktigt söta! 
Som sagt, vid 16:00 tackade assistenten och jag för oss för vännen samt hennes dotter skulle åt ena hållet och jag och assistenten hos andra.
Hade lite (okej en hel del) födelsedagspengar jag ville kolla lite grejer för.
Vi började med Panduro där jag hittade lite lite grejer till smyckestillverkning.


Sedan gick vi vidare till Lagerhouse men hittade inget där.
Men assistenten ville dit och jag tänkte att jag kan ju hänga på och kolla där jag kommer åt. Det är lite trångt här och där i den butiken tyvärr.
Där efter gick vi till Konsum fär jag köpte kattmat, lite dricka, te och tranbärsjuice. Men det tog jag inte kort på. Det är ju tråkigt! Haha!

Sedan innan vi åkte hem, hann vi även med Åhléns och en butik där det bl.a är frisör. Minns inte vad den heter men gillar den butiken för dem har sådana sminkgrejer inne som är Amerikanskt och svårt att få tag på i Sverige annars. 
Bl.a vissa Victoria's secret, Revlon, Nyx, The Balm, Real Technics och Bath and Bodyworks med mera. Älskar den butiken mer och mer, men den är dock rätt dyr...
På Åhléns och den butiken jag nyss pratade om hittade jag:
- Åhléns: palett från Viva la diva och en concealer från Maybelline New York.


Butiken med amerikanska märken:
Body lotion i Victoria's secret och två handsprit från Bath and Bodyworks 


Är så glad över mina köp! 
Strax efter 17:30 var jag och assistenten hemma igen. Satt ute en stund med Jörgen och Rasmus. Sedan en stund efter så kom mamma från jobbet. Jörgen rökte fisk så det fick jag smaka mycket av, vilken var så gott!
Sedan tog jag mig in, ville fixa lite med smågrejer innan min assistent skulle sluta för dagen 
Strax innan 18:30 kom min syster Pilla med familj hit. Dem firade mig för att jag har fyllt år. Fick en super fin pyamas, showergel (luktar rosor och Violette) och en baby lips från Maybelline.
Blev jätte glad och pyjamasen verkar jätte mjuk och gosig!




Tack så mycket till er med! 
Nu är klockan snart halv elva. Hoppade upp i sängen vid 21:00. Har typ setat uppe 9 timmar i sträck. Det är super länge för att vara jag och jag är stolt! Hehe!
Dock trött och lite ont i kroppen nu, men det är det värt efter min trevliga dag. Kommer säkert sova gott inatt!   

Nu ska jag avrunda och fortsätta kolla på Paradise hotel. Önskar er en god natt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0